Admis pe pile – in regia lui Paul Weitz

Admission-higherres1-e1365756342116
0

Admis pe pile – in regia lui Paul Weitz

RoImage ne face o noua propunere in cinema!
„Admis pe pile” (Admission) este o productie in regia lui Paul Weitz, laureat al Academiei de Film Americane. Filmul prezinta ocolisurile pe care le intalnim in drumul spre fericire.

Tina Fey si Paul Rudd sunt pentru prima data parteneri de joc pe marele ecran, in „Admis pe pile”.

Admission - higherres

Cursul vietii Portiei Nathan (Tina Fey), ofiter de admitere al Universitatii Princeton, se schimba radical in timpul unei vizite de recrutare la un liceu alternativ, administrat de fostul sau coleg de clasa, John Pressman (Paul Rudd). Ajuns acum un profesor idealist, John i-l recomanda pe unul dintre studentii sai Portiei, in vederea admiterii la Universitatea Princeton. Portia incepe sa fie convinsa ca Jeremiah este fiul pe care l-a dat spre adoptie imediat dupa nastere, cand inca nu terminase liceul. In acel moment, incepe un tumult interior care ii reorganizeaza intreaga existenta. Ea isi reevalueaza viata persoanala, dar si pe cea profesionala, si descopera un nou stil de viata, alaturi de o iubire la care nu visase niciodata.

Alaturi de RoImage, oferim 4 invitatii duble la filmul”Admis pe pile”, valabile in cinema Hollywood Multiplex (Bucuresti Mall). Invitatiile sunt valabile doua saptamani, incepand din ziua premierei.

Cum poti castiga una dintre ele? Lasa-ne un comentariu la acest articol, pana la ora 14:00, in care sa ne spui in ce filme au mai jucat cei doi actori principali. Este suficient si necesar sa precizezi numele unui actor si cel putin un film in care acesta a fost progagonist.
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe site-ul random.org, urmand a fi contactati de un reprezentant MIDOCAR pentru revendicarea invitatiilor. Succes!

(La concurs nu se pot inscrie persoanele care au castigat concursuri anterioare sponsorizate de RoImage).

Update:

Sistemul random.org a ales urmatorii castigatori:

Ioana Moneanu
Andra Stegaru
Maria Arbone
Iulia Boboc

 Felicitari! Veti fi contactati de un reprezentant MIDOCAR. Verificati-va casuta postala de pe Facebook sau din mail.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2