Am livrat prima flota Volkswagen Golf VII din Romania!

IMG_2217-rotated
0

Am livrat prima flota Volkswagen Golf VII din Romania!

Am fost primii care au oferit marca Volkswagen romanilor, incepand din anul 1992. Astazi, suntem din nou primii care consemneaza un nou capitol in vanzarile marcii. MIDOCAR Vitan a livrat prima flota a Noului Volkswagen Golf in Romania!

La inceputul lunii martie, MIDOCAR Vitan a livrat prima flota Volkswagen Golf VII din Romania, catre compania Autonom Rent a Car. Am predat primele 15 unitati dintr-un lot total de 100 de unitaţi comandate de catre firma de inchirieri in acest an. Odata cu livrarea de Volkswagen Golf VII, MIDOCAR Vitan a predat catre Autonom si primul lot de Volkswagen Tiguan din cele 10 comandate.

Proaspat desemnata Masina Anului 2013 in Europa, cea de-a saptea generatie Volkswagen Golf a fost aleasa de Autonom pentru a oferi mobilitate clientilor din zona business, datorita caracteristicilor care o recomanda unui public selectiv. Inconfundabil, atractiv si performant, Noul Volkswagen Golf este construit pe o noua platforma si dispune de intreg pachetul tehnologic al marcii. Noua generatie Volkswagen Golf ofera conducatorilor confort, sigurant si statut.

Colaborarea dintre MIDOCAR si Autonom a inceput in anul 2011, cu o prima predare de 20 de masini, iar pana in prezent s-au livrat peste 100 de unitati. Prima flota a Noului Volkswagen Golf din Romania intareste acest parteneriat si confirma profesionalismul serviciilor cu care atat MIDOCAR, cat si Autonom opereaza in sectorul auto.

.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2