Audi A1 Sportback – mezinul Audi acum in cinci usi!

Banner_700x150px_Audi_A1-Sportback1
0

Audi A1 Sportback – mezinul Audi acum in cinci usi!

15.03.2012

Audi A1 Sportback isi intampina publicul cu usile larg deschise. Cinci la numar.

Sportiv si eficient, juvenil si comunicativ, emotional si individual – in primavara aceasta ia startul noul membru al familiei, Audi A1 Sportback, adica versiunea A1 in cinci usi.

Audi A1 Sportback  se adreseaza unui public urban, tanar si dinamic. Clasa mica premium definita de Audi prin A1 devine mai practica odata cu aparitia variantei Sportback.

Audi A1 Sportback
Audi A1 Sportback

Designul caroseriei usoare, cu dimensiuni de 3.98 de metri, este foarte apropiata de modelul in trei usi. Noul A1 este putin mai inalt decat cel in trei usi, oferind astfel mai mult spatiu persoanelor care vor lua loc pe bancheta din spate. A1 Spotback este livrat in general cu o bancheta spate in doua locuri, dar poate fi dotat, la cerere, cu trei locuri, fara ca pretul sa sufere vreo modificare.

Pe langa usile suplimentare, A1 Sportback iese in evidenta prin cele doua noi culori ale caroseriei: Samoa Orange si Misano Red. Cei care vor o masina mai chic pot apela cu incredere la pachetele Competition si Lifestyle, cu care sa isi accesorizeze tinutele de drum. La interior, A1 Sportback are un design aerisit si dinamic, clientii avand, de asemenea, posibilitatea de a alege culori proaspete si alte diferite detalii pentru a-si personaliza masina potrivit stilului lor.

Desi vorbim despre un model aflat la inceputul gamei, A1 Sportback aduce solutii de inalta clasa la capitolul Infotainment, printre care si Audi Connect. Combinand sistemul de navigatie MMI plus – sistemul media de inalta calitate – cu un telefon cu acces la Internet, masina se poate conecta online. Acest sistem permite navigatiei sa se conecteze la Google Earth si Google Street View. De asemenea, se pot primi informatii precum stiri, vreme, trafic si Web radio prin retea WiFi.

Asadar, plusul pe care noua generatie Audi il aduce clientilor nu se regaseste doar la nivelul motorizarilor performante si economice, ci si la captitolul „gadgeturi pe patru roti„. Audi A1 Sporback este o masina high-tech dedicata total publicului pentru care platformele online sunt un mod de viata si pentru care adaptarea acestora la platforma auto este un must.

Clientii pot alege dintre trei motoare TFSI si trei motoare TDI, performanta acestora incepand de la 86 CP si ajungand pana la 185 CP.
Toate urmeaza principiul de downsizing – inlocuiesc cilindreea cu supraalimentarea, iar alimentarea se face prin injectie directa. Anumite variante, cu excepţia modelul 1.6 TDI cu cutie de viteze S – tronic si a celui cu cea mai inalta motorizare pe benzina, vin dotate cu sistemul Start-Stop.

La motoarele de 1.4 TFSI /122 CP şi 1,6 TDI / 185 CP, Audi ofera ca varianta cutia de viteze in sapte trepte S tronic; la motorizarea pe benzina de top TFSI de 185 CP, cutia de viteze S – tronic este oferita din dotare. Cutia de viteze S – tronic in sapte trepte cu sistem dublu de cuplare schimba vitezele confortabil, rapid si fara a pierde din puterea de tractiune a masinii. Si cutiile de viteze manuale in cinci sau sase trepte combina perfect eficienta si sportivitatea.

Audi A1 Sportback este disponibil pentru pre-comenzi la MIDOCAR Vitan iar lista completa de preturi poate fi accesata aici.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2