Audi Q3 aproape de Romania

31052011499-Small
0

Audi Q3 aproape de Romania

02.06.2011

Un SUV compact in segmentul A, Audi Q3, vine sa completeze gama Q a constructorului din Inglostadt.

Noul Audi Q3 va continua cu succes linia SUV-urilor elegante ale clasei premium, sub marca Audi. Posedand doua dintre calitatile esentiale ale oricarui model Audi – tehnologie inovativa si sportivitate – acesta se diferentiaza prin dimensiunile compacte si atitudinea tinereasca.

Modelul se prezinta sub forma unui SUV in cinci usi, cu usoare linii de coupe. Garda ridicata la sol si sistemul de tractiune Quattro sunt calitati ce il recomanda ca SUV. Modelul se preteaza foarte bine soselelor unui oras, datorita unui design cu accente tineresti, dar elegante in acelasi timp, care are la baza un concept urban.

Audi Q3 vine cu cate o cutie de viteze manuala si una S-Tronic, pentru fiecare dintre motorizarile pe benzina, respectiv TDI.

Mai multe informatii despre cel mai nou model Audi va vom putea oferi abia dupa lansarea sa oficiala pe piata din Romania, care este foarte aproape de a se petrece.

Pana atunci va oferim cateva fotografii cu noul model, suprinse la un eveniment recent la care a luat parte si echipa MIDOCAR.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2