Audi Q3 lansat oficial

Banner_700x150px_Maxi_v2
0

Audi Q3 lansat oficial

20.10.2011
Cel mai recent SUV de la Audi se lanseaza oficial si in Romania, odata cu lansarea internationala. Este vorba despre noul Audi Q3.

Nascut din cele mai inalte asteptari

Un nou SUV trebuie sa indeplineasca noi standarde. Astfel, noul Audi Q3 prezinta o serie de tehnologii Audi inovatoare si eficiente: motoare TDI si TFSI, sistemul Start-Stop si, optional, cutia cu dublu ambreiaj S Tronic. La cerere, Audi Q3 poate fi, de asemenea, echipat cu sisteme de asistenta inteligente, precum Audi Side Assist si Audi Lane Assist. Nivelul ridicat de confort si siguranta sunt doua atribute pe care s-a pus accent in constructia acestui SUV. Toate acestea pentru a dovedi cat de sportiv si de contemporan poate fi un SUV compact.

Pentru a descoperi toate aspectele legate de noul model, va invitam la showroom-ul MIDOCAR Vitan, unde consilierii de vanzari sunt nerabdatori sa va prezinte Audi Q3 in toate detaliile sale.

Pana atunci, o imagine de ansamblu va puteti forma daca veti consulta catalogul electronic Audi Q3 si lista de pret a modelului.

De asemenea, pe platforma You Tube, veti gasi un canal dedicat modelului Audi Q3, care functioneaza ca un micro site. Aici veti descoperi ideile care au stat la baza constructiei celui mai nou SUV de la Audi care trebuie sa faca fata noilor asteptari ale lumii contemporane: mai mult, din mai putin; reducerea volumului de material, nu si a posibilitatilor; generarea nu unui numar mare de idei, ci a unora mai bune; intr-un cuvant – optimizare.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=InyJnrPiP6c’]

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2