Lansări Audi în 2016

GAZ_93cc0c92ab684b869d3e75323ef622f9
0

Lansări Audi în 2016

Noile Audi Q7 e-tron și Audi SQ5 sunt două dintre modelele deja dezvăluite de producătorul din Ingolstadt, care vor avea lansarea oficială în România în primul trimestru din 2016. Tot anul acesta, Audi a mai planificat lansarea modelelor RS Q3, A4 allroad quattro, A3, SQ7, S4 Limuzină, A5 Coupe, S5 Coupe, TT RS și Q2.

Noul Audi SQ5 va fi disponibil în România la începutul acestui an. Piesa centrală a acestui model este motorul V6 3.0 TDI bi-turbo, capabil să genereze 313 CP și un cuplu de 650 Nm încă de la turații scăzute. Pentru cei care își doresc mai multă performanță, există modelul Audi SQ5 TDI plus. Deși poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5,1 secunde mulțumită resurselor generoase ale motorului (340 cai putere și 700 Nm), noul Audi SQ5 TDI plus are un consum declarat de 6,6 litri de motorină per 100 de kilometri (conform ciclului de testare european NEDC).

Spre sfârșitul primului trimestru al anului, Audi va lansa primul SUV hibrid plug-in diesel din istoria mărcii. Pentru propulsie, Q7 e-tron folosește motorul V6 3.0 TDI care livrează 373 CP și 700 Nm în combinație cu motorul electric. Puterea este suficientă pentru un sprint până la 100 km/h în 6 secunde, în timp ce viteza maximă este de 225 km/h. Pentru a stoca energia electrică, Audi Q7 e-tron folosește un set de acumulatori Li-Ion cu o capacitate de 17.3 kWh. Autonomia full electrică este de 56 de kilometri, în timp ce autonomia totală este de 1.410 kilometri (NEDC).

Audi Q7 e-tron

În privința noului Audi RS Q3, acesta își propune să fie sportiv, puternic și inovator. Grație motorizării 2.5 TFSI cu 5 cilindri, RS Q3 este permanent în fast forward. De la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde mulțumită celor 340 de cai putere și cuplului maxim de 450 Nm – motorul lui Audi RS Q3 reprezintă perfect crossoverul sportiv. Tracțiunea integrală permanentă quattro augumentează dinamica mașinii odată cu fiecare deplasare, indiferent de vreme și indiferent de drumul abordat.

În trimestrul al doilea va fi lansată noua generație A4 allroad quattro. Spre deosebire de Audi A4 Avant, modelul allroad quattro dispune de tracțiune integrală în echiparea standard. Garda la sol mai înaltă face din Audi A4 allroad quattro un autovehicul de familie ce se descurcă şi pe trasee accidentate. Prin ecartamentul lat, A4 allroad quattro lasă o impresie de polivanlență. De asemenea, ornamentele aripilor, pragurilor, cât și barele de protecție vopsite în contrast cu caroseria radiază încredere pură. Din punctul de vedere al propulsiei, noua generație Audi A4 allroad quattro va fi disponibilă în țara noastră cu motorizări 2.0 TFSI, 2.0 TDI și V6 3.0 TDI, de până la 272 cai putere.

Noul Audi A3 (inclusiv modelele Sportback, Limuzină și Cabriolet) va ajunge la dealerii din România în toamna anului curent. Pe lângă modificările estetice asociate în mod obișnuit cu o restilizare, lista de opțiuni pentru modelul compact va include instrumentarul de bord complet digital Audi virtual cockpit cu ecran LCD de 12,3 inch. Tot în toamnă va fi lansat mult așteptatul Audi SQ7, o versiune sportivă a SUV-ului Q7. Acest model va dispune de cel mai puternic motor bi-turbo diesel folosit de Audi într-o mașină de serie.

Imediat după lansarea acestuia, Audi va aduce în România noua generație S4 Limuzină. Versiunea sportivă a lui Audi A4 este animată de un motor bi-turbo V6 3.0 TFSI, care dezvoltă 354 CP și 500 Nm. Cuplul maxim este atins pe o plajă care începe foarte jos, în jurul indicatorului care arată 1,300 de turații pe minut. Transmisia Tiptronic cu 8 trepte, tracțiunea integrală quattro și un diferențial sport fac parte din oferta lui Audi S4 Limuzină.

Spre sfârșitul trimestrului al treilea se vor lansa noile generații Audi A5 Coupe și Audi S5 Coupe. Ambele modele vor utiliza platforma tehnică care a debutat odată cu noua generație Audi A4. La final de an își va face apariția Audi TT RS în versiune coupe. Top performer-ul gamei de modele TT vine la pachet cu motorizarea 2.5 TFSI cu 5 cilindri.

Audi a păstrat cea mai mare surpriză a anului 2016 pentru semestrul patru. Aceasta va ajunge la dealerii din România sub forma lui Audi Q2. Cel mai mic crossover din istoria mărcii va utiliza o versiune unică a platformei modulare MQB și va fi disponibil cu tracțiunea integrală permanentă quattro și cutia de viteze S tronic cu 6 rapoarte.

Vă vom ține la curent în legătură cu disponibilitatea noilor modele pe măsură ce acestea vor ajunge în România.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2