Bulli Party 2022. Destinația: Hanovra.

Volkswagen-Bulli-2022-Hanovra-1-scaled
0

Bulli Party 2022. Destinația: Hanovra.

Later edit: Volkswagen a anunțat amânarea evenimentului de la Hanovra pentru 2023, ca urmare a contextului geo-politic. Bulli Party va avea loc în 23-25 iunie 2023.

Volkswagen Vehicule Comerciale plănuiește petrecerea supremă dedicată modelului Bulli. Între 15 și 17 iulie 2022, la Hanovra Exhibition Centre.

Proprietarii de modele Bulli încă își mai aduc aminte de legendara petrecere VW Bus Festival din 2007. Iar acum, Volkswagen Vehicule Comerciale plănuiește o nouă ediție a festivalului ce va avea loc în 2022 între 15 și 17 iulie la Hanovra, în Germania. Sunt așteptate mii de exemplare ale legendarului bus VW împreună cu fani din întreaga lume pentru a sărbători acest automobil simbol.

Strânsa comunitate a fanilor Volkswagen Bulli așteaptă acest anunț încă din 2007. Iar entuziasmul în comunitate a crescut după ce, pe 15 iulie, un misterios anunț a fost publicat pe canalul Volkswagen Commercial Vehicles Oldtimer de pe Facebook. Datele pentru 2022 au fost anunțate, iar nivelul de așteptare a crescut enorm.

Carsten Intra, președinte consiliului de administrație Volkswagen Commercial Vehicles spune: ”Fanii loiali modelului VW Bulli așteptau de prea multă vreme o nouă reuniune dedicată modelului lor preferat, ca cea din 2007. Anul viitor așteptarea ia sfârșit, iar Hanovra va deveni din nou baza modelului Bulli. Alături de puternica comunitate, vrem să celebrăm modelul Bulli și să îi urăm bine ai venit noului membru al familiei: electricul lD. BUZZ.”

Organizarea festivalului dedicat modelului Volkswagen Bulli a început deja, iar locația de la Hanovra a fost rezervată. Mai multe informații vor fi publicate spre finalul anului, iar toți cei interesați să rezerve un loc pentru Bulli-ul personal vor putea face acest lucru în scurt timp.

În 2007, festivalul Bulli de la Hanovra a strâns peste 5.000 de exemplare ale modelului legendar pentru o săptămână. Fanii au venit din 21 de țări, iar organizatorii au anunțat peste 71.000 de vizitatori la finalul festivalului. Autostrăzile s-au blocat în jurul orașului Hanovra de marea de modelele T1, T2, T2, T4 sau T5. Aproape toate cluburile Bulli din Germania au venit la festival, multe dintre ele în convoi. S-au acorda premii pentru cel mai frumos bus VW, cel mai vechi și pentru cel mai tunat Bulli participant la festival.

Știi un Bulli care trebuie să afle despre petrecere? Trimite-i acest blog!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2