Volkswagen Caddy sarbatoreste 30 de ani, in editie speciala

596832461
0

Volkswagen Caddy sarbatoreste 30 de ani, in editie speciala

02.08.2012

De treizeci de ani, Volkswagen Caddy Life si Caddy Kombi conduc familii si gasti aventuroase in siguranta si confort, iar varianta Furgon transporta marfa in cele mai bune conditii. Pentru a sarbatori cei 30 de ani parcursi in sprijinul clientilor sai, Volkswagen a lansat in 2012 aniversarul Caddy Edition 30.

La o prima vedere, ai spune ca Edition 30 seamana cu un mire alb, mandru de costumul lucrat in brocart alb si de accesorizarile negre ca abanosul. In realitate, Caddy nu este vreun mirean, ci unul dintre cei mai rafinati ospatari, responsabil sa care si tortul, si sampania, si vesela, si scaunele, si mesele si care, chiar si atat de incarcat, tot ar avea loc sa fure si mireasa.

Desi atent accesorizata, editia aniversara Caddy nu face rabat de la aceeasi utilitate a spatiului cu care suntem obisnuiti de autovehiculele comerciale Volkswagen.
Designul sau il face inconfundabil: jante exclusive din aliaj de 17″ Budapest, lacuite si vopsite partial in negru, precum si multe alte parti ale caroseriei pictate in negru lucios, cum ar fi plafonul, sinele pentru acoperis, etc. Inscripţia „Edition 30” de pe praguri si de pe protectiile acestora marcheaza unicitatea modelului aniversar. Caddy Edition 30 beneficiaza de geamurile laterale spate si luneta in culoare inchisa, de tip Privacy. Barele de protectie fata si spate sunt vopsite in culoarea caroseriei, iar pe langa culoarea Alb-Candy, sunt disponible alte patru: Verde (Primavera),  Galben (Sunny), Argintiu (Reflex) si Rosu (Salsa).

Interiorul este demn de un autovehicul comercial premium: masina vine din stoc cu tapiterie Alcantara, volan, schimbator de viteze si frana de mana imbracate in piele, iar sistemul audio  „RCD 210” cu 6 difuzoare face parte, de asemenea, din dotarea standard. Interiorul poate fi configurat pentru 5 sau 7 locuri.

Editia aniversara poate fi configurata cu o varietate de motorizari TSI si TDI, cutie automata DSG sau manuala si tractiune fata sau 4Motion.

Volkswagen Caddy Edition este disponibil la MIDOCAR cu preturi incepand cu 18.000E

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2