Cea mai noua divizie a companiei noastre: MIDOCAR Flote

Jetta-Fleet
0

Cea mai noua divizie a companiei noastre: MIDOCAR Flote

10.05.2012

Suntem mai echipati pentru succes decat am fost vreodata! MIDOCAR Flote este noua divizie ai carei reprezentanti se dedica exclusiv clientilor aflati in cautarea serviciilor perfecte pentru parcul auto al companiei lor.

MIDOCAR Flote intareste structura de servicii complete pe care MIDOCAR le ofera clientilor sai.  Dedicat segmentului Business to Business, noul departament ofera consiliere pentru companiile aflate in cautarea celor mai avantajoase servicii de vanzare si intretinere.

Consilierii dedicati ai MIDOCAR Flote au o vasta experienta pe piata de business din Romania. Activitatea acestora s-a concretizat in ultimii ani la nivelul vanzarilor catre jucatori importanti de pe piata retail si distributie, dar si catre companii aflate in cautarea solutiilor de mobilitate potrivite echipei lor.

Fie ca este vorba de o flota de modele compacte si economice, de masini mici care trebuie sa se strecoare rapid in trafic, de autovehicule comerciale speciale, ori de completarea flotelor existente cu modele premium, MIDOCAR Flote pune la dispozitia clientilor sai intreaga gama de oferte pentru o alegere cat mai informata.

Pentru mai multe informatii si oferte de pret personalizate, va stau la dispozitie colegii nostri:

MIDOCAR Flote

E-mail: flote@midocar.ro

Tel: 0750.236.400

 

Cartea de vizita a MIDOCAR include servicii complete de vanzare si post-vanzare pentru marcile Audi si Volkswagen, service Skoda, autovehicule de ocazie si servicii buyback sub marca Weltauto, precum si leasing prin MIDOCAR LEASING IFN. De asemenea, construim solutii complete de proiectare, carosare si modificare pentru toata gama de vehicule comerciale si autoturisme. MIDOCAR ofera solutii personalizate de proiectare si constructie a autovehiculelor cu destinatie speciala: autolaboratoare, autofrigorifice, shop-uri mobile, service-uri mobile etc. Echipa MIDOCAR detine o experienta extensiva in fabricarea de autospeciale si in furnizarea de solutii adaptate la specificul activitatii clientilor, de care beneficiaza in prezent numerosi agenti comerciali si insitutii ale statului.

Toate acestea inseamna, pe langa profesionalism si promptiudine, o disponibilitate accentuata si oferirea unor solutii personalizate pentru clientii nostri.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2