MIDOCAR

Înființat în 1992

Bun venit la MIDOCAR

Cu o experiență de peste 30 de ani în industria mobilității, MIDOCAR este dealer autorizat care a devenit un nume de referință în România.De-a lungul anilor, am avut bucuria să servim mii de clienți în cele două reprezentanțe situate în nordul și sudul Bucureştiului. Suntem mândri să fim primul importator al mărcilor Volkswagen și Audi în România, iar în prezent oferim soluții de mobilitate personalizate atât persoanelor fizice, cât și juridice. Gama noastra cuprinde servicii pre-vanzare si dupa-vanzare ale marcilor de autovehicule Volkswagen si Audi precum si servicii dupa-vanzare ale marcii de autovehicule Skoda.

Avem divizii specializate, cum ar fi Das WeltAuto și Audi Approved Plus, care oferă clienților noștri posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de modele rulate și beneficiază de servicii precum buy-back și trade-in.

La MIDOCAR, misiunea noastră este să fim partenerul tău de încredere în tot ceea ce înseamnă mobilitate.

Ne dorim să depășim așteptările clienților noștri prin servicii de înaltă calitate și soluții personalizate, într-un mod transparent și profesional. Suntem hotărâți să oferim o gamă largă de opțiuni pentru ca tu să găsești autovehiculul potrivit nevoilor tale. Indiferent dacă ești persoană fizică sau juridică, echipa noastră de experți în mobilitate este pregătită să îți ofere consultanță specializată și să îți ofere suportul necesar pe tot parcursul procesului de achiziție sau de service.

În plus, ne străduim să promovăm o relație de lungă durată cu clienții noștri, bazată pe încredere și satisfacție. Prin intermediul serviciilor noastre de înaltă calitate și a angajamentului nostru față de excelență, dorim să transformăm fiecare experiență cu MIDOCAR într-una memorabilă.

Viziunea noastră este să fim lideri în industria mobilității dîn București și să ne consolidăm poziția de nume de referință în piața auto.

Ne dorim să fim recunoscuți ca partenerul preferat al clienților noștri, oferind soluții de mobilitate personalizate și servicii de cea mai înaltă calitate. În acest sens, ne străduim să fim mereu la curent cu inovațiile din industrie și să aducem în showroom-urile noastre cele mai recente modele și tehnologii. Ne propunem să fim mereu în pas cu nevoile clienților noștri și să le oferim experiențe excepționale în domeniul mobilității. În continuare, ne vom concentra pe dezvoltarea și îmbunătățirea constantă a serviciilor noastre, pentru a rămâne o alegere de încredere și de succes pentru clienții noștri.

30+

Ani de Experiență

MIDOCAR

EXPERȚI ÎN MOBILITATE

One Stop Shop

La MIDOCAR, înțelegem că timpul și eficiența sunt aspecte valoroase pentru clienții noștri. De aceea, am creat un mediu în care poți găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți satisface nevoile de mobilitate, într-un singur loc. În showroom-urile noastre, vei descoperi un concept complet, care îmbină vânzarea de autovehicule noi și rulate, oferind în același timp servicii de service și suport tehnic pentru mărcile Volkswagen, Audi și Škoda.

Vânzări de automobile noi

Cu o gamă variată de automobile noi de înaltă calitate, de la mărci precum Volkswagen și Audi, la MIDOCAR vei găsi autovehicule perfect pentru nevoile tale. 

Service specializat

Suntem dedicați să îți oferim servicii  de încredere și de înaltă calitate pentru autovehiculul tău. Echipa noastră de tehnicieni specializați și bine pregătiți este dotată cu echipamente de diagnosticare avansate și folosește piese de schimb originale pentru a te asigura ca autovehiculul tău este întreținut în conformitate cu cele mai înalte standarde. 

Vânzări de automobile rulate

La MIDOCAR oferim și o selecție largă de automobile rulate prin intermediul diviziilor noastre Das WeltAuto și Audi Approved Plus. Toate mașinile rulate din stocul nostru trec prin procese riguroase de verificare și au fost certificate pentru a te asigura de calitatea și performanța lor.

Îndrumare și asistență personalizată

Ințelegem că fiecare client are nevoi unice și preferințe individuale când vine vorba de mobilitate. De aceea, echipa noastră de experți în mobilitate este pregătită să îți ofere îndrumare și asistență personalizată pe tot parcursul procesului. Indiferent dacă ești în căutarea unui autovehicul nou sau rulat, vrem să te asigurăm că faci cea mai bună alegere în funcție de necesitățile tale.

Descoperă MIDOCAR

EXPERȚI ÎN MOBILITATE

MIDOCAR OTOPENI

Nume companie: MIDOCAR SRL
Sediu companie: Sos. Odaii 219-225 , Sector 1, Bucuresti
Telefon: +4021 300 79 50
E-mail: office.nord@midocar.ro
Cod CAEN: 4511 – Comert cu autoturisme si autovehicule usoare
Cod Unic de Inregistrare: 4992254
Nr. ordine Registrul Comertului: J40/7349/2002

MIDOCAR VITAN

Nume companie: MIDOCAR SRL
Sediu companie: Splaiul Unirii 643-673, Bucuresti
Telefon: +40374 236 401
E-mail: midocar.vitan@midocar.ro
Cod CAEN: 4511 – Comert cu autoturisme si autovehicule usoare
Cod Unic de Inregistrare: 4992254
Nr. ordine Registrul Comertului: J40/7349/2002

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2