Doua modele de exceptie Audi A8

DSC08436-Small
0

Doua modele de exceptie Audi A8

29.06.2011

In showroom-ul Audi MIDOCAR Vitan, avem expuse doua modele Audi A8 absolut impresionante. Audi A8 este inca din varianta standard o masina remarcabila, insa cele prezente acum la noi in showroom sunt chiar spectaculoase si merita o prezentare mai aparte.

Ambele masini prezinta caroserii construite integral din aluminiu cu tehnologia “space frame” patentata de constructorul din Ingolstadt. Aceasta calitate garanteaza ca invelisul lor nu va fi afectat in timp de factorii de mediu, ajuta la eficientizarea consumului printr-o greutate redusa a masinii si creste manevrabilitatea in timpul condusului.

Prima masina pe care o aducem in centrul atentiei este o limuzina foarte eleganta. Este singurul model Audi A8 echipat cu o motorizare pe benzina 4.2 TFSI, V8 si 372 CP, prezent intr-un showroom din Romania.

Pe langa dotarile din standard, modelul vine cu cateva avantaje, care intregesc aerul luxos al acestei limuzine. Pentru cel care va ocupa scaunul soferului, placerea de a conduce va atinge un nivel foarte inalt, datorita gradului ridicat de confort pe care il ofera acest model. Iata doar cateva dintre atuurile suplimentare cu care este dotata masina: sistemul de acces si pornire fara utilizarea cheii, asistentul cu vedere pentru timp de noapte cu marcaj pentru recunoasterea pietonilor si sistemul de navigatie MMI plus cu MMI touch. Acesta va fi cel mai util si, in acelasi timp, cel mai placut partener de drum pentru dumneavoastra. Hard disk-ul intern cu o capacitate de 20 GB utilizabili pentru muzica, functia de Radio-DVD compatibil cu fisierele de tip MP3/WMA/AAC si filme pe DVD, toate acestea in combinatie cu tehnologia MMI touch pentru comanda functiilor MMI, care va permite introducerea de litere si cifre fara a muta privirea de la drum (poate fi folosit si pentru a accesa posturile radio) va vor ajuta sa conduceti mai in siguranta, dar si intr-un mod mai placut, bucurandu-va de muzica preferata. Si daca pare ca sunt suficiente functiile pentru entartainment, pentru acest model se poate si mai mult: sistemul de sonorizare Bang & Olufsen Advanced Sound System va va darui una dintre cele mai impresionante experiente auditive, oferind un sunet de o calitate si o claritate exceptionale.

Acestea sunt doar cateva dintre dotarile cu care impresioneaza un model deosebit Audi A8 – o limuzina extrem de eleganta, care isi va invalui toti pasagerii intr-o aura de pretiozitate. Configuratia masinii poate fi consultata aici.

Al doilea model remarcabil Audi A8, prezent acum in showroom-ul Audi MIDOCAR Vitan, este o limuzina care se diferentiaza in primul rand prin dimensiunile de care se bucura, aceasta fiind versiunea Long a lui Audi A8. Liniile elegante ale caroseriei sunt ajutate de culoarea Negru „Smarald” metalizat, care reflecta un luciu verde discret, oferindu-i astfel o nota de distinctie.

Interiorul masinii, foarte elegant, imbracat aproape complet in piele Alcantara, ofera senzatia de lux a unei calatorii cu avionul, la clasa bussines. Ne referim aici in special la pasagerii locurilor din spate. Bancheta din spate, denumita impropiru bancheta, deoarece ea ofera doua locuri individuale, incredibil de confortabile, atat din punctul de vedere al formei, al materialelor utilizate, cat si a tehnologiei implementate. Toate scaunele masinii sunt reglabile electric pe inaltime si inainte/ inapoi si, in plus, au o functie care ofera pasagerilor diverse forme de masaj de relaxare. Cel mai privilegiat loc este cel al pasagerului din spate, din partea dreapta. Scaunul acestuia se poate transforma intr-un mic divan modern. Aceasta transformare este posibila prin deplasarea scaunului din fata mult inspre bordul masinii, moment in care din spatar se va elibera un suport pentru picioarele ocupantului din spate. Inca un plus de confort, termic de data aceasta, este oferit de sistemul de ventilatie din interiorul scaunelor.

Toate aceste conditii incredibile de confort sunt asigurate pentru ca pasagerii sa se poate bucura pe parcursul drumului de sistemul multimedia cu care este inzestrata aceasta limuzina. In interioul acestui A8 sunt amplasate trei ecrane, pe care pot rula in acelasi timp trei programe de divertisment diferite.

Desi din descrierea de pana acum, pare ca in aceasta masina nu este foarte placut sa ocupati locul soferului, ci este extrem de placut sa fiti unul dintre pasageri, credem totusi ca prin avantajele de care se va bucura si persoana care se va afla la volanul limuzinei se va putea considera privilegiata din toate punctele de vedere. Cu un motor diesel cu o capacitate de 4.2 V8, ajutat de cei 350 CP, masina va satisface cu siguranta chiar si cerintele celor mai exigenti soferi.

Lista completa de dotari a modelului Audi A8 Lang poate fi vizualizata aici.

Pentru mai multe informatii privind cele doua modele sau daca aveti curiozitatea de a la vedea in realitate, consilierii de la Audi MIDOCAR Vitan va vor raspunde cu placere la orice solicitare in acest sens.

Audi MIDOCAR Vitan
Splaiul Unirii 643-673
Sector 3, Bucuresti
Tel.: 0750.236.400
E-mail: vanzariaudi@midocar.ro

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2