EXPOMIL, COSMETICS BEAUTY HAIR si MODEXPO. Trei targuri pentru week-end, la Romexpo!

rmx2
0

EXPOMIL, COSMETICS BEAUTY HAIR si MODEXPO. Trei targuri pentru week-end, la Romexpo!

Finalul lunii septembrie aduce la ROMEXPO trei evenimente dedicate deopotriva publicului feminin si masculin, desfasurate pe o suprafata totala de 14.000 metri patrati. In perioada 26-29 septembrie, sunteti asteptati la Expozitia Internationala pentru Echipament Militar EXPOMIL, Expozitia Internationala de Produse si Echipamente pentru Cosmetica, Ingrijire Corporala si Coafura COSMETICS BEAUTY HAIR si la Expozitia Internationala de Testaturi Textile, Incaltaminte, Marochinarie si Accesorii MODEXPO.

Cea de-a opta editie EXPOMIL se desfasoara in cadrul Pavilionului Central Romexpo, dar si pe platformele exterioare. Vizitatorii vor regasi cele mai noi echipamente si tehnologii ale industriei romanesti de aparare.

Reunind 70 de firme din Romania, Belgia, Canada, Franta, Italia, Romania, Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, ce ocupa o suprafata de 4.000 de mp, EXPOMIL 2013 are ca principal scop promovarea industriei nationale de aparare, dar si continuarea dialogului cu institutiile similare din celelalte tari. EXPOMIL 2013 este un eveniment organizat de Romexpo impreuna cu Ministerul Economiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Justitiei, Serviciul Roman de Informatii, Asociatia Patronala Romana a Producatorilor de Tehnica Militara – PATROMIL si Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana – OPIAR. Pretul biletului de intrare este de 15 lei si poate fi rezervat si online. Urmariti pagina de Facebook Expomil Romexpo pentru desfasuratorul evenimentelor.

Expomil - OK ro (1)

Peste 200 de companii din Romania si din strainatate participa la COSMETICS BEAUTY HAIR  & MODEXPO, in cadrul caruia vor fi comercializate cosmetice si produse de ingrijire corporala, textile, imbracaminte, incaltaminte si accesorii, pe o suprafata de aproximativ 10.000 de metri patrati.

Punctul forte al expozitiilor il reprezinta tematica variata, multitudinea de produse prezentate, tarile de provenienta (Bulgaria, China, Etiopia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Kenya, Moldova, Pakistan, Polonia, Spania, Turcia si Ungaria), dar si numeroasele evenimente conexe ce vor avea loc in paralel cu activitatea expozitionala. In cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, vizitatorii vor putea participa la demonstratii gratuite si seminarii de machiaj profesional, coafura, tratamente faciale si intretinere corporala, concursuri si workshop-uri sustinute de stilisti de renume din tara si din straintate. Accentul va fi pus pe produsele bio, sanatate, pe educatie si pe formare profesionala in toate ramurile esteticii, dar si pe  galeria “Produse fabricate in Romania”. Pe intreaga perioada a targului, produsele comercializate beneficiaza de preturi promotionale. Evenimentul va avea loc in pavilioanele C1, C2, C3 si C4, iar pretul biletului de intrare este 15 lei si poate fi rezervat si online. Urmariti pagina de Facebook Expo Cosmetics pentru mai multe informatii.

vizual_cosmetics vizual_modexpo

Puteti castiga cate o invitatie dubla pentru fiecare din cele doua evenimente participand la concursul organizat de MIDOCAR.

Castigatorii vor fi extrasi prin random.org si anuntati joi, 26 septembrie, pe blogul MIDOCAR.

UPDATE: Castigatorii sunt Andrei Dragoi (EXPOMIL) si Elisabeta Rotila (COSMETIC BEAUTY HAIR).

rmx1 rmx2

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2