Filme noi la inceput de an

cats
0

Filme noi la inceput de an

Distribuitorul RoImage 2000 prezinta in luna ianuarie pe marile ecrane 3 noi productii de succes.

Bazat pe fapte reale de eroism si curaj, SUPRAVIETUITORUL spune povestea incredibila a patru soldați membri ai trupelor speciale SEAL plecati intr-o misiune sub acoperire pentru a neutraliza un lider al-Qaeda, si care sunt prinsi in ambuscada de catre inamic in muntii Afganistanului. Cei patru se vor confrunta cu o soarta inimaginabila, asa ca vor fi nevoiti sa gaseasca rezerve nebanuite pana atunci de forta si curaj pentru a ramane in lupta pana la final.

Filmul a debutat pe marile ecrane din Romania pe 24 ianuarie.

Kevin Hart si Ice Cube sunt protagonistii comediei de actiune UN POLITIST SI JUMATATE, noua productie a regizorului si producatorului comediei-blockbuster „Think Like a Man”. Un tip caruia ii turuie gura continuu tine neaparat sa mearga macar o data in patrulare pe strazile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un politist caruia-i sare tandara foarte usor. Odata ce acesta accepta sa fie insotit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urma se vede nevoit sa faca tot posibilul sa supravietuiasca celor mai nebunesti 24 de ore din viata lui.

TOKAREV. FURIA. Cand un mafiot rus ii rapeste fiica unui interlop care acum a renuntat la viata de infractor, acesta se vede nevoit sa-i cheme la ordin pe fostii parteneri ca sa-si faca singur dreptate. Paul Maguire (Nicolas Cage) duce o viata de infractor alaturi de tovarasii sai, Kane (Max Ryan) si Doherty (Michael McGrady), pana intr-o noapte cand fura banii unui mafiot rus care ii iese in cale. Captura este mult prea mare ca sa-i lase indiferenti, asa ca aleg sa fuga cu banii. Maguire pleaca cu o geanta in care se afla banii, dar si cu un pistol Tokarev. Gestul lui declanseaza un razboi in toata regula intre familia lor de infractori irlandezi si mafia rusa.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2