„Four rings” pe marile ecrane

Iron-Man-2-Audi-R8-Spyder-7-e1355916836320
0

„Four rings” pe marile ecrane

Sunt treizeci de ani de cand Audi s-a alaturat cinematografiei, de cand inspiratia si adrenalina caracteristice modelelor Audi sunt alaturate celor mai cunoscute personaje de film european si hollywoodian.

Audi.fr propune o lista de filme in care masinile Audi sunt protagoniste. Va prezentam mai jos o parte din ele, numai bune de vazut in vacanta de iarna:

 • Prima aparitie pe marele ecran a celor patru inele a fost prin Audi 5000 quattro, in fimul „E.T.” din 1982.

 • Cinci ani mai tarziu, Audi 200 quattro aparea in una din seriile James Bond, „The Living Daylights”, alaturi de Timothy Dalton.

 

A urmat „Ronin”, in 1998, cu Robert de Niro la volanul unui Audi S8.

 

 • In 2004, Will Smith conducea un concept care prefigura modelul Audi R8, in filmul  „I, Robot”.

 

 • In 2007, agentul 47 din jocul „Hitman” a ajuns pe pelicula la volanul unui Audi S5.

 

 • Au urmat de atunci numeroase block-bustere sponsorizate de Audi, precum doua din trei filme ale seriei „The Transporter” (Audi A8 W12).

 

 • Audi R8 V10  Spyder este condus de Robert Downey Jr, personajul principal din „Iron Man 2” .

 

 

In continuare, Audi.fr a pregatit o lista de productii frantuzesti in care marca Audi este in prim plan:

 

 • „Le Magasin des suicides” este un film de animatie 2D sustinut de Audi, prezentat la Festivalul Cannes in 2011.

 

 •  Les Lyonnais este o imersie in mijlocul bandelor criminale lioneze; un film politist realist, cu urmariri la volanul modelelor Audi Q5 si A5 Sportback si codurile de onoare despre care nu v-ati fi gandit ca exista intre banditi.

 

 • „L’immortel” ii are in rolurile principale pe Jean Reno, Richard Berry si Charly Matteï, invicibil la volanul unui Audi A8.

 

 • „Les Petits Mouchoirs” este un film despre maturizare, aventura si despre cum micile secrete pun la incercare relatia de prietenie a patru tineri. Minciunile nevinovate tin prieteniile in viata, dar le pot si distruge. In distributie ii amintim pe Gauillaume Canet si Marion Cotillard.

 

 • Filmul „Polisse” ne introduce in viata cotidiana a brigazii de Protectie a Minorilor din Franta. Filmul a primit Premiul Juriului la Festivalul Cannes in 2011 si 13 nominalizari la Premiile César in 2012.

 

 • Filmul „Les Prodigies” este un proiect de animatie ambitios, inspirat din best seller-ul cu acelasi nume, semnat de Bernard Lenteric. Personajele principale sunt cinci tineri cu capaticati senzoriale, care pot manipula comportamentul celor din jur. Un model Audi S5 digitalizat insoteste eroii animatiei pe tot parcursul filmului. Povestea a fost transpusa si in spotul publicitare de promovare a modelului Audi R8 LMS, in mai 2011.

 

 • „Les Tuche” este o comedie spumoasa despre o familie mediocra, care castiga peste noapte un premiu de 100 de milioane de Euro. Cum se va schimba viata lor, cum vor lua cu asalt Monaco si vor intra in posesia modelului Audi R8 Spyder condus de Iron Man, descoperiti in acest film delicios de familie.

 

Va dorim vizionare placuta!

Daca mai cunoasteti si alte filme sustinute de marca Audi, asteptam recomandarile voastre!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2