Frumusete, putere si eficienta – Noul Audi A5

avatar1
0

Frumusete, putere si eficienta – Noul Audi A5

21.11.2011

Audi improspateaza gama Audi A5. Atat modelele Sportback, Coupé, Cabriolet cat si modelul S5 detin acum tehnologii ultramoderne, in special la motoare, la tractiunea quattro si la infotainment, devenind astfel si mai eficiente, mai sportive si mai inteligente.

Nascut din cele mai inalte asteptari

Familia Audi A5 este mai marcanta ca oricand. Stopurile si farurile au fost redesenate, acestea fiind acum disponibile cu Xenon plus si cu lumina omogena de zi LED. La interior, accentele sunt date de culori si materiale noi, iar unitatea centrala a fost imbunatatita cu multe detalii fine.
Toate cele patru motoare Diesel TDI, precum si cele trei motoare pe benzina TFSI, printre care si noul motor 1.8 TFSI, care prezinta mai multe inovatii, sunt cu inductie fortata si injectie directa. Consumul motoarelor a fost redus in medie cu unsprezece procente iar sistemul Start-Stop si sistemul de recuperare sunt dotari de serie pentru toate variantele de motorizare/transmisie.
Pentru fiecare motorizare este disponibila transmisia ideala – transmisia cu sase trepte, multitronic, transmisia cu sapte trepte S tronic, transmisia frontala sau quattro. La transmisia quattro in combinatie cu S tronic, intra in functiune diferentialul central cu roata dintata conica si distributia selectiva a momentelor, diferentialul sport fiind completarea perfecta. Sasiul a fost reglat mai fin, sistemul optional Audi drive select si servodirectia dinamica sporesc placerea de a conduce. Servodirectia electro-mecanica este o alta noutate in familia A5.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=VkbRKZRgOGM ‘]

Noul Audi A5 a devenit o masina extrem de inteligenta, cu sisteme de asistenta la condus intens dezvoltate si cu un design mai dinamic.

AICI puteti consulta lista de pret a noii game de modele Audi A5.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2