Interviu cu Ovidiu Matei – Director de Vanzari Volkswagen MIDOCAR Vitan

ovidiu1
0

Interviu cu Ovidiu Matei – Director de Vanzari Volkswagen MIDOCAR Vitan

La inceputul lunii martie, MIDOCAR Vitan a livrat prima flota Volkswagen Golf VII din Romania. Un prim lot de 15 unitati, dintr-un total de 100 de unitati Volkswagen Golf VII comandate de compania Autonom Rent-a-Car, au fost predate catre companie de la dealer-ul din Vitan.

Cat de stransa este legatura dintre MIDOCAR si Autonom si de ce se afla Noul Volkswagen Golf in topul preferintelor clientilor rent-a-car, aflam de la Ovidiu Matei, directorul departamentului Vanzari Volkswagen Autoturisme din cadrul MIDOCAR Vitan!

Când a inceput colaborarea dealer-ului nostru cu Autonom Rent-a-Car?

Ovidiu Matei: Colaborarea cu Autonom a inceput in MIDOCAR acum 3 ani de zile, mai exact printr-o prima comanda de 20 de masini. Iar in urmatorul an au fost livrate 60 de masini, Volkswagen Golf ţinand marea parte din aceste comenzi.

Cate unitaţi au fost comandate de Autonom de la inceperea colaborarii cu MIDOCAR Vitan?

Ovidiu Matei: Pana in prezent s-au predat peste 100 de unitati marca Volkswagen, iar pe anul 2013 avem un lot nou de 160 de masini comandate de Autonom. Mare parte dintre ele, adica 100 unitati, sunt Volkswagen Golf VII, si reprezinta prima flota a noului model livrata pe piata auto din Romania.

Care este motivul pentru care Autonom se indreapta catre aceasta marca, respectiv catre dealer-ul nostru?

Ovidiu Matei: Avand in vedere topologia clientilor Autonom, acestia sunt oarecum un pic mai pretentiosi.  Autonom se adreseaza unei nevoi directe a clientilor din companii, relatia dintre acestia fiind una Business to Business. Clar, acesti clienti au nevoie sa fie insotiti de imagine. Imaginea se poate crea cu ajutorul unei marci si a unor companii care au o pozitie in piata si o calitate superioara a serviciilor, atribute pe care atat MIDOCAR, cat si Autonom le au.

Cum vede directorul de vanzari Volkswagen MIDOCAR Vitan viitorul colaborarii alaturi de Autonom Rent-a-Car?

Ovidiu Matei: Sunt convins ca alaturi de Autonom vom gasi în continuare cele mai bune solutii de a trata nevoile si cerintele clientilor de rent-a-car in relatia cu consumatorii, in asa fel incat sa atingem cel mai inalt grad de profesionalism, asa cum am facut-o si pana acum.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2