La an nou, modele noi Volkswagen

page
0

La an nou, modele noi Volkswagen

Nou-lansatele modele Volkswagen Passat, Touareg, Jetta si Polo sunt cele la volanul carora te invitam sa iti faci intrarea in anul 2015Motorizarile performante exclusiv Euro 6 si numeroasele sisteme de asistenta si infotainment propulseaza cele 4 modele pe wishlist-ul pentru Prima Masina, flota de companie sau suveranitate in off-road.

Cu peste 22 de milioane de unitati vandute in cei 41 de ani de la lansare, a opta generatie Passat redefineste toate standardele segmentului sau: design, confort, performanta, tehnologie si siguranta. Exteriorul cu linii clare, ampatamentul mai lung si consolele mai sigure dau Noului Passat un design sportiv, sofisticat si o personalitate puternica. Interiorul te va rasfata cu spatiul deosebit de generos, dar si cu materialele de calitate superioara, prelucrate cu atentie. Varful gamei il reprezinta noul propulsor diesel de la Volkswagen: 2.0 TDI Bi-Turbo 240 CP. Pretul de pornire pentru Noul Passat este de 22.398 Euro cu TVA, pentru varianta de baza, cu motorul pe benzina de 1.4 TSI/ 125 CP.

R10102_A_1415101854043_thumb

Noul Touareg imbina confortul unui SUV de top cu performante offroad specifice autovehiculelor destinate unui teren dificil. Volkswagen improspateaza acum aspectul si tehnica modelului Touareg printr-o serie de masuri menite sa-i sporeasca atractivitatea. Tehnologic s-a pus accentul pe cele doua propulsoare V6 TDI modificate si dotate acum cu un catalizator SCR (Selecteazăive Catalytic Reduction) care permite indeplinirea cerintelor aferente normei de emisii EU6. Functia coasting, o alta noutate pentru V6 TDI, decupleaza motorul de transmisie cand nu exista necesar de acceleratie, pentru a utiliza energia cinetica si pentru a reduce astfel si mai mult consumul de carburant. Modelul Touareg cu 204 CP a redus consumul de carburant de la 7,0 la 6,6l/100 km. Versiunea V6 TDI cu 262 CP si-a redus consumul de la 7,2 l/100 km la 6,6l/100 km. Preturile incep de la 33.975 euro + TVA pentru Touareg Mountain 3.0 TDI/ 204 CP.

R10102_A_1418218746928_thumb

Noua Jetta devine acum mai atractiva datorita modificarilor exterioare ce se regasesc atat in partea frontala, cat si in cea din spate. Grila, barele de protectie, proiectoarele de ceata si blocurile optice posterioare au fost redesenate. De asemenea, sunt disponibile noi modele de jante din aliaj usor, precum si o noua culoare exterioara: albastru blue silk. Toate motorizarile disponibile pentru noul model Jetta beneficiaza de tehnologia BlueMotion Tehnology si indeplinesc cerintele normei de emisii EU6. Motorizarea 1.6 TDI 105 CP a fost inlocuita de versiunea 2.0 TDI 110 CP, iar propulsorul diesel de putere superioara dezvolta acum 150 CP. Consumurile de carburant au scazut in medie cu peste 0,5 litri /100 km. Noua Jetta este mai sigura datorita introducerii in standard, pentru configuratiile Comfortline si Highline, a detectorului de oboseala. O alta noutate consta in optiunea Blind Spot Detection – detector pentru unghiul mort. Jetta dispune, in continuare, ca dotare de serie pentru toate motorizarile, de suspensie independenta. Pretul de pornire pentru noul model este de 16.372 euro, TVA inclus, pentru varianta 1.2 TSI/ 105 CP.

03_kessygo

Noul Polo este acum mai dinamic, mai entuziast si mai responsabil, cu motorizari EU6 care economisesc cu pana la 21% mai mult combustibil si o gama unica de tehnologii: faruri cu tehnologie LED (in echiparea optionala), detector de oboseala (standard pentru Highline), sistem Multicollision Brake in dotarea standard, servodirectie electromecanica, suspensie Sport Selectează, Front Assist cu franare de urgenta si Adaptive Cruise Control. Nou concepute au fost si sistemele radio si de radio-navigatie ale modelului Polo: acestea urmeaza, prin soft si hardware, dotarile de infotainment disponibile pentru Golf. Vizual, Noul Polo poate fi recunoscut dupa designul mai „incisiv” al sectiunii frontale si al celei posterioare. Culorile proaspete, materialele noi pentru interior si numeroase alte detalii de design completeaza lista noutatilor. Pretul de pornire pentru Polo Happy Trendline este de 11.954 euro TVA inclus, pentru varianta Trendline, pe benzina 1.0l/60 CP.

exterior noul polo midocar

Insa adevaratele vedete ale anului 2015 vor fi primele autoturisme 100% electrice si plug-in hibrid pe care Volkswagen le lanseaza in Romania: e-up!, e-Golf, Golf GTE, Passat GTE.  Prezentate sub conceptul „Volkswagen e-mobility”, cele 4 modele de succes devin acum eco-friendly si isi reduc spre zero emisiile CO2.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2