Lansari Audi in 2015

AU140756_small-e1418996998379
0

Lansari Audi in 2015

Noile Audi Q7 si Audi TT sunt doua dintre modelele deja dezvaluite de producatorul din Ingolstadt, care vor avea lansarea oficiala in Romania anul viitor. In 2015, Audi a mai planificat lansarea piata si a noilor modele Audi Q3, Audi RS3 Sportback, dar si a noii generatii Audi A4. Toate satisfac norma de poluare Euro6 si revolutioneaza tehnologia de bord.

Audi TT

Profilul noului Audi TT evoca, in multe detalii, clasicul modern al primei generatii. Noul model a fost infatisat pentru prima data la Salonul Auto de la Geneva in primavara acestui an. Coupe-ul se remarca prin tehnologii inovatoare pentru propulsie, dar si pentru conceptul de operare – sub numele de Audi virtual cockpit – fiind primul model care beneficiaza de acest afisaj. Noul sistem inlocuieste indicatoarele analogice si ofera informatii de la toate sistemele masinii. Motorizarile disponibile sunt 2.0 TFSI/230 CP  si 2.0 TDI/184 CP, in timp ce versiunea TTS  va fi angrenata de motorizarea 2.0 TFSI de 310 CP. Versiunile decapotabile, TT Roadster si TTS Roadster vor fi propulsate de aceleasi motorizari. Noul Audi TT Roadster va sosi în showroom-urile din Romania in prima parte a anului viitor.

2015-audi-tt-00-1

Q3 si RS Q3

Inceputul anului este marcat de lansarea unei noi generatii Audi Q3 & Audi RS Q3. Trei noi motorizari TFSI si trei TDI clean disel aduc un aport de putere angrenajului Audi Q3, emisii CO2 cu 17% mai scazute si un consum redus de carburant. SUV-ul compact devine mai dinamic si mai puternic in versiunea RS Q3. Cu 30 CP in plus fata de generatia anterioara, motorul in cinci cilindri 2.5 TFSI livreaza acum 340 CP. Ambele modele sunt asteptate in Romania in primavara acestui an.

Audi Q7

Noul Audi Q7 va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Detroit, pe 12 ianuarie 2015, si va ajunge in Romania in al doilea trimestru al anului. A doua generatie a modelului este mai sportiva si cu 325 kg mai usoara decat cea lansata acum 9 ani. Display-ul Virtual Cockpit inlocuieste bordul clasic si aduce un sistem media MMI upgradat, lansat odata cu tehnologia Noului Audi TT. Motorizarile 3.0 V6 TDI si 3.0 V6 TFSI respecta standardele de poluare Euro6. Audi a anuntat deja ca Noul Q7 va fi precedat de o varianta hibrida diesel-electric cu incarcare la priza si tractiune integrala.

Audi RS3 Sportback

Sportivitate de top, putere nemarginita si turatii care scot sunete salbatice – toate motoarele in cinci cilindri produse de Audi sunt legendare. In 2015, producatorul din Ingolstadt prezinta cea mai puternica masina compacta din segmentul premium. Noul Audi RS3 Sportback, motorizat de o cilindree 2.5 TFSI, va produce 367 CP si face sprintul 0-100 in 4.3 secunde, cu 0.3 secunde mai repede decat versiunea anterioara.

Audi RS 3 Sportback

Audi A4

Ingolstadt va sarbatori in anul 2015 jubileul modelului Audi A4. Best seller la fiecare dintre cele 4 generatii lansate, modelul a fost vandut pana acum in peste 6 milioane de unitati. Uzina din Ingolstadt a intrat intr-un proces de modernizare si retehnologizare necesare constructiei celui mai avansat A4 de pana acum. A cincea generatie Audi A4 urmeaza sa fie lansata in Romania la finalul anului viitor.

Produktionsjubilaeum:  20 Jahre Audi A4 am Standort Ingolstadt

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2