Noi modele Audi ce ajung în România în 2017

Audi Q5 #Qriosity
0

Noi modele Audi ce ajung în România în 2017

Dezvăluite încă de anul trecut, noile modele Audi A5 Sportback și Audi Q5 vor fi lansate în România în decursul acestui an. Adevărata surpriză o reprezintă, însă, lansarea unei noi generații A8, planificată pentru sfârșitul anului.

Parte din noua gamă Audi A5, eleganta și atletica variantă A5 Sportback va fi lansată pe piața din România în primul trimestru al acestui an. În spatele design-ului emoțional, ce îmbină elementele specifice ale unui coupé cu cele ale unui avant, modelul dispune de o nouă suspensie și soluții infotainment de ultimă generație, menite să ofere șoferului o experiență unică la volan. În perioada iulie – august, Audi plănuiește să lanseze și versiunile S5 Coupé și RS5 Coupé, iar în ultimul trimestru al anului 2017, va intra pe piața din România și modelul S5 Sportback, al cărui motor V6 3.0 TFSI de 354 CP accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde.

Noul Audi Q5 promite să fie mai mare, mai spațios, mai sportiv. Dezvăluit în toamna anului trecut în cadrul Salonului Auto de la Paris și planificat să intre pe piața din România în prima parte a acestui an, SUV-ul vine cu un sistem de tracțiune quattro ultra-tehnologizat și cu o cuprinzătoare gamă de sisteme infotainment și de asistență pentru șofer. Opțional, noul Audi Q5 poate fi dotat cu suspensie pneumatică adaptivă, ce permite reglarea amortizoarelor fiecărei roți, în funcție de condițiile de drum, sporind astfel stabilitatea mașinii și îmbunătățindu-i aerodinamica. Datorită modificărilor făcute ampatamentului, interiorul noului Audi Q5 este mai spațios, iar portbagajul oferă între 550 și 610 litri. În ultimul trimestru al anului, va fi disponibilă spre vânzare și varianta S a modelului Audi Q5.

Marea surpiza pentru 2017 este noul Audi A8. Modelul urmează să fie dezvăluit în decursul acestui an și va ajunge la dealerii auto din România în perioada septembrie – noiembrie.

Prin prisma noilor lansări, se anunță un an plin de sportivitate și eleganță pentru Audi. Urmărește-ne, în continuare, în Social Media pentru a afla informații despre evenimentele de lansare a noilor modele, ce mașini vei găsi în showroom-urile noastre și disponibilitatea lor pentru test-drive.

 

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2