Little London in vizita la MIDOCAR Vitan

DSC06234
0

Little London in vizita la MIDOCAR Vitan

Astazi am primit o vizita atipica, dar care ne-a bucurat imens: grupa de prescolari ai Gradinitei Little London a vrut sa cunoasca masinile MIDOCAR. Este cel de-al patrulea an in care MIDOCAR Vitan este gazda pentru elevii dornici sa cunoasca mai multe despre marcile Volkswagen si Audi si despre activitatea unui dealer auto.

Am avut 25 de pitici pasionati de masini, din grupa Nursery Blue, care au fost bucurosi sa afle ca „masina lui Scooby Doo” se afla la noi in showroom. Le-am povestit despre istoria Volkswagen si despre primul Beetle, am facut fotografii la volanul lui Bulli, apoi am continuat vizita in service. Ne-am plimbat impreuna in cele trei ateliere, Vopsitoria fiind cea care i-a acaparat cel mai mult; au trecut pe rand pe langa cabine, unde i-au incantat componente de masini expuse, proaspat-vopsite si lucioase.


A urmat strangerea in sala de sedinte, unde le-am acordat, in cadru festiv, diplome de „Experti Auto Junior”, in urma participarii la cursul de initiere in cunoasterea masinilor, organizat de MIDOCAR 🙂

DSC06214

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2