#MergemLaWorthersee

macheta_page21-e1400756724535
0

#MergemLaWorthersee

Anul acesta, cea mai mare sarbatoare dedicata marcii Volkswagen, Festivalul Worthersee, implineste 33 de editii. Si pentru ca am hotarat sa consemnam cat mai des premiere in industria auto, am facut echipa cu ProMotor, alaturi de care vom participa la marea adunare de la Reifnitz, Austria.  Ne sunt alaturi ALCAR WHEELBASE ROMANIA, Castrol Romania, si Porsche Finance Group.

Incepand din 1981, asezarea Reifnitz, de pe malul lacului Worthersee din Austria, este gazda celei mai mari sarbatori dedicate marcilor concernului Volkswagen. Ajuns acum la cea de-a 33-a editie, Festivalul Worthersee continua sa reprezinte un simbol puternic al cultului Volkswagen, in organizarea caruia fabrica din Wolfsburg este direct implicata.

Alaturi de Tudor Rus, redactor ProMotor, ne vom afla in mijlocul a peste 150.000 de entuziasti ai grupului. In perioada 27-31 mai, vom fotografia cele mai neobisnuite configuratii auto si vom transmite prin live blogging conceptele dezvaluite in premiera mondiala de Volkswagen si Audi, pentru a va insufla dorinta de a pleca pe urmele noastre.

midocar_promotor_castrol_alcar_wheelbase_dotz_porsche_finance_group_worthersee_festival

Fanii marcilor pe care MIDOCAR le reprezinta sunt invitati sa ne urmareasca traseul si povestile pe microsite-ul www.midocar.ro/worthersee si pe Instagram: #MergemLaWorthersee. Participand la concursurile de pe microsite, puteti castiga zilnic cate un kit Volkswagen. Daca sunteti deja proprietari ai marcilor sau daca intentionati sa deveniti unul in aceasta perioada, veti beneficia de 6 oferte spectaculoase, valabile exclusiv pe perioada Festivalului:

  • Volkswagen Amarok cu avantaj client 5.385 Euro si bonus financiar prin Porsche Finance Group de 1.800 Euro (TVA inclus)
  • quattro la cost zero pentru configuratii Audi
  • prima revizie gratuita pentru oricare autoturism nou Volkswagen achizitionat (inclusiv prin programul REMAT)
  • 10% discount la accesorii originale Volkswagen si Audi
  • evaluare gratuita Das WeltAuto pentru trade-in si buy-back
  • ITP la 12.4 Lei (TVA inclus).

Pentru a beneficia de oferte, accesati formularul de pe pagina www.midocar.ro/worthersee si veti fi contactati de un reprezentant MIDOCAR in cel mai scurt timp.

Campania „#MergemLaWorthersee” este sustinuta de Castrol Romania, ALCAR WHEELBASE ROMANIA si Porsche Finance Group, primii doi parteneri mentionati fiind si sponsori oficiali ai evenimentului organizat in Austria.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2