MyRoadTrip.ro

Capture
0

MyRoadTrip.ro

Ne plac proiectele altfel! Dar, cu siguranță, asta știți deja.

Ne străduim în permanență să sfidăm conveționalul și susținem, pe cât posibil, comunitățile auto și pasionații de mașini.

După ce am dat startul festivalurilor în lumea auto din România, am participat, câteva ediții la rând, la cea mai mare întâlnire a fanilor Grupului Volkswagen, în cadrul proiectului #MergemLaWörthersee, și am pus umărul la recondiționarea lui Portocală, faimosul Volkswagen T2, trasformat în studio de radio mobil, anul acesta, ne îndreptăm atenția către zona de road trips și vă încurajăm să evadați din rutină. Cu cât mai des, cu atât mai bine!

MyRoadTrip.ro este invitația pe care v-o adresăm de a vă petrece finalul de săptămână în mijlocul naturii, de a descoperi locuri noi, așezări de poveste și peisaje parcă desprinse din cărțile postale.

Și, pentru că priceperea noastră este la mașini, ne trebuia și un specialist în ceea ce înseamnă trasee de weekend și recomandări privind petrecerea timpului liber: Șerpașul (Rasty Petzalis Gabriel), despre care sigur ați auzit, fie la Radio Guerrilla, unde are rubrica numită chiar Șerpașul 4×4, fie la Academia Titi Aur, unde are proiecte de training teoretic și practic pentru conducerea defensivă. El a reușit, în timp, să transforme turismul 4×4, dintr-un simplu hobby, în activitate profesională. Iar acum face același lucru cu turismul de aventură.

MyRoadTrip.ro este un ghid de călătorie complet, cu rute pe distanțe mici și medii, ușor de străbătut, potrivite oricui are chef de puțină aventură, la sfârșit de săptămână.

În fiecare lună, din mai și până în octombrie, Șerpașul ne va îndemna spre un nou traseu, spre o nouă destinație și spre o activitate potrivită zonei în care ne recomandă să mergem. Și nu face asta din auzite, ci din experiență. Împreună cu familia sa, el a parcurs fiecare rută despre care povestește și a trăit experiența tuturor recomandărilor pe care le face; de la zona de picnic pe care o indică, la ținuturile și așezările propuse spre a fi vizitate și până la locul în care ne sfătuiește să înnoptăm.

Pentru fiecare excursie, Șerpașul a ales un model Volkswagen, potrivit tipului de traseu pe care știa că îl va parcurge. Astfel, pe lângă informațiile în detaliu privind drumul și obiectivele turistice, povestește și despre experiența la volanul modelului pentru care a optat și prezintă argumentele ce au stat la baza alegerii sale.

Acestea fiind spuse, suntem convinși că am sădit în voi pofta de plimbare.

Nu vă ramane decât să intrați pe MyRoadTrip.ro și s-o porniți la drum. La întoarcere, pentru noi sugestii de călătorie, urmariți-ne pe Instagram, Facebook și YouTube.

Vreme frumoasă și multe zâmbete!

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2