A3 Allstreet

 

Crossover cu caracter puternic.

Sunteți gata pentru noi drumuri? Audi A3 allstreet combină designul extrovertit cu plăcerea de a conduce și cu caracterul practic optim prin utilizarea în viața de zi cu zi. Elementele distinctive de off-road și grila frontală Audi Singleframe cu design octogonal creează o alură puternică și inconfundabilă.

 

1
Contrast accentuat.
Optând pentru noulAudi A3 allstreet, alegeți cel mai extrovertit membru al familiei Audi A3. Culoarea exterioară Galben Python metalizat¹ evidențiază designul special de crossover, contrastând atractiv cu elementele negre de off-road.
2
Lumini cu personalitate.
Farurile Matrix LED cu animații dinamice și lumini de semnalizare dinamice¹ iluminează drumul clar și cu precizie. Elementele cu design nou din faruri și designul îngustat al luminilor subliniază și mai accentuat alura sportivă a automobilului.
3
Interconectare inteligentă.
Fiind pe deplin conectat, Audi A3 allstreet impresionează cu o gamă foarte largă de funcții digitale inovatoare. Personalizați-vă călătoriile prin intermediul sistemului MMI sau al aplicației myAudi² și descoperiți universul digital al mobilității, cu numeroasele sale servicii Audi connect³ ¹.
4
Plăcerea condusului este inclusă.
Numeroasele sisteme de asistență⁴ ¹ în combinație cu alte dotări avansate precum transmisia automată S tronic cu 7 trepte asigură o ținută fermă pe șosea, astfel încât să vă puteți strecura cu agilitate prin oraș și să puteți călători confortabil la drum lung.
5
Adevărata frumusețe vine de la interior.
Imediat ce veți lua loc, veți observa deja calitatea finisajelor de mare precizie, precum și poziția ridicată pe scaun ce asigură o vizibilitate mai bună în jurul automobilului. Iar cu pachetul de iluminare ambientală pro¹, interiorul va fi, de asemenea, scăldat într-o atmosferă luminoasă plăcută.

Impresionant.

Allrounder urban.

Audi A3 allstreet nu este nicidecum un automobil obișnuit. Grila Singleframe octogonală din față are structura diferită față de celelalte modele, iar elementele de design contrastante finisate în Argintiu Selenit, precum și bandurile robuste aplicate pe lateral demonstrează toate că acesta este un automobil cu adevărat ieșit din comun.

Impresionant.

1
Cu o personalitate inconfundabilă.
Grila Singleframe mare cu design în formă de fagure conferă modelului Audi A3 allstreet o personalitate distinctă. Iar prizele de aer trapezoidale îi accentuează alura dinamică, în timp ce în partea inferioară a secțiunii frontale, marginea evidențiată a spoilerului sugerează scutul de protecție.
2
Atrage atenţia.
Garda la sol ridicată devine clar vizibilă atunci când automobilul este privit din lateral. Bandourile aplicate pe portiere, precum și la pasajele roţilor și la pragurile laterale desăvârșesc atractiv imaginea robustă de off-road a mașinii. Barele de pe plafon pot fi finisate opţional și cu Aluminiu¹.
3
Atrage toate privirile.
Prizele de aer distinctive, cu reflectoare integrate și rame finisat în Argintiu Selenite desenează accente de netrecut cu vederea. Bara de protecție spate cu design robust, cu difuzor specific gamei allstreet, conferă designului posterior un look marcat de forță.
4
Mesaj fără echivoc, pe patru roți.
Jantele influențează decisiv caracterul fiecărui automobil. De aceea, aveți acum la dispoziție o gamă amplă de modele noi de jante de până la 19 inchi, oferite de AUDI AG și Audi Sport GmbH. De pildă, se fac remarcate jantele Audi Sport⁵ cu cinci spițe în V¹, negre, cu finisaj lucios⁶.
1
Opțiuni strălucitoare. Farurile Matrix LED¹ cu elemente interioare cu design nou conferă modelului Audi A3 allstreet o alură cu adevărat specială. Alegeți scenariul luminos preferat dintre cele patru noi semnături ale luminilor de zi. Iar semnătura luminoasă marcantă scrisă de blocurile optice din spate va desăvârși dinamic designul de ansamblu al mașinii.
2
Dinamismul din priviri. Audi A3 allstreet vă va întâmpina și vă va spune la revedere cu fascinanta sa animație luminoasă dinamică a funcției Coming Home/Leaving Home¹. Animația este adaptată la semnătura luminoasă pe care ați selectat-o.
1
Opțiuni strălucitoare.
Farurile Matrix LED¹ cu elemente interioare cu design nou conferă modelului Audi A3 allstreet o alură cu adevărat specială. Alegeți scenariul luminos preferat dintre cele patru noi semnături ale luminilor de zi. Iar semnătura luminoasă marcantă scrisă de blocurile optice din spate va desăvârși dinamic designul de ansamblu al mașinii.
2
Dinamismul din priviri.
Audi A3 allstreet vă va întâmpina și vă va spune la revedere cu fascinanta sa animație luminoasă dinamică a funcției Coming Home/Leaving Home¹. Animația este adaptată la semnătura luminoasă pe care ați selectat-o.

Audi Application Store7 la bordul automobilului dumneavoastră Audi.

Bucurați-vă de gama largă de aplicații populare precum Amazon Music8, Spotify sau YouTube direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Alexa8, serviciul vocal de la Amazon, vă permite, de pildă, să ascultați știrile, să accesați previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive sau să ascultați muzică și multe altele.

Digitalizare avansată.

Navigați, comunicați, informați-vă și bucurați-vă de gama amplă de dotări de infotainment cu MMI Navigation plus cu MMI touch1. Printre acestea se numără, de pildă, serviciile ample Audi connect1 3 ce vă deschid accesul spre universul auto digital.

1
Cu Amazon Music¹⁰ ¹¹ permanent la bord. Cu serviciul Amazon Music¹⁰ ¹¹ integrat în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.
2
Funcțiile on-demand. Puteți comanda chiar și după achiziția automobilului și numeroase alte funcții adiționale, ca de exemplu pentru sistemul de infotainment sau sisteme de asistență. Trebuie doar să accesați Audi Functions Store din aplicația dumneavoastră myAudi².
1
Cu Amazon Music¹⁰ ¹¹ permanent la bord.
Cu serviciul Amazon Music¹⁰ ¹¹ integrat în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.
2
Funcțiile on-demand.
Puteți comanda chiar și după achiziția automobilului și numeroase alte funcții adiționale, ca de exemplu pentru sistemul de infotainment sau sisteme de asistență. Trebuie doar să accesați Audi Functions Store din aplicația dumneavoastră myAudi².

Călătorii dinamice.

Pentru Audi A3 allstreet sunt disponibile motorizări puternice și eficiente, cu puteri începând de la 110 kW. Astfel vă puteți bucura de plăcerea condusului, dar și de confort la cel mai înalt nivel.

1
La înălțime.
O gardă la sol mai mare înseamnă, de asemenea, o poziție mai înaltă pe scaun. Acest lucru nu numai că facilitează accesul în mașină și coborârea, ci îmbunătățește și vizibilitatea în jurul automobilului. Astfel vă simțiți mereu la înălțime, putând supraveghea mai bine ceea ce se întâmplă în trafic și beneficiind de o mai bună vizibilitate, chiar și la manevrele strânse.
2
Eficiență avansată.
Audi A3 allstreet dispune de de tehnologia mild-hybrid¹⁴ ce poate reduce consumul de combustibil datorită funcției sale de recuperare a energiei. Astfel, sistemul poate susține motorul TFSI când mașina demarează și accelerează la turații reduse, crescând cuplul și puterea.
3
Plăcerea condusului este inclusă.
Cu Audi drive select¹, dumneavoastră stabiliți setările automobilului dumneavoastră Audi A3 allstreet, plaja de reglaje selectabile începând de la eficiență maximă și mergând până la sportivitate avansată. Transmisia automată cu dublu ambreiaj S tronic permite schimbarea sportivă a treptelor, asigurând totodată confortul specific cutiilor automate.
4
Însoțitor inteligent la drum.
Asistentul opțional adaptiv pentru condus cu Emergency Assist⁴ ¹ asistă nu doar la controlul accelerației și frânelor, ci și al direcției, ajutându-vă astfel la menținerea benzii de rulare. Emergency Assist⁴ ¹ detectează, în limitele specifice sistemului, situațiile în care persoana de la volan nu este activă. În astfel de cazuri, sistemul avertizează vizual, acustic și tactil.
5
Toate informațiile importante dintr-o privire.
Display-ul head-up¹³ ¹ proiectează la cerere viteza și alte informații importante pentru condus¹ în câmpul vizual direct al persoanei de la volan.

Spațiu pentru mai mult.

Spațiul oferit este practic pentru viața de zi cu zi și variabil pentru activitățile din timpul liber. Astfel, datorită spătarului rabatabil1 fracționat în raport 40: 20 : 40, Audi A3 allstreet este însoțitorul dumneavoastră de nădejde la drum, fiind extraordinar de flexibil. Cu scaunele rabatate complet, volumul portbagajului va crește de la 380 la 1.200 de litri.

1
Detalii rafinate.
Descoperiți calitatea de vârf și designul ingenios, de pildă la selectorul scurt al transmisiei S tronic sau la inserţiile decorative rafinate. Și pachetul Clima plus¹ prezintă calitate în fiecare detaliu: lamelele exterioare ale gurilor de ventilație sunt cromate, iar cea centrală strălucește cu finisajul său negru.
2
Afișaje digitalizate.
Afișajul Audi virtual cockpit de 10,25 inchi este inclus în dotarea standard. Iar afișajul opțional virtual cockpit plus¹ este o planșă digitală de instrumente de bord cu diametrul de 12,3 inchi ce permite selectarea modurilor de afișare Dinamic, Sport sau Clasic.
3
Ambianță plăcută și confort ridicat.
La interior, pachetul de iluminare ambientală inclus în dotarea standard susține starea de bine a ocupanților. Începând cu pachetul de iluminare ambientală plus¹, puteți selecta dintre 30 de culori, creând propriul profil cromatic compus din una sau două culori. Pachetul de iluminare ambientală pro¹ include adițional și un panou textil iluminat din interior, integrat în portiere.
4
Materiale bazate pe un consum redus de resurse.
Anumite elemente de la interior conțin materiale reciclate în diferite proporții. Materialul din microfibră Dinamica¹⁵, de exemplu, nu servește doar ca inserție decorativă¹ ¹⁶, ci rafinează până și oglinda laterală.

Experiențe sonore intense.

Opțional vă puteți echipa automobilul Audi A3 Sportback și cu sistemul de sunet premium SONOS cu sunet 3D². Cele 15 difuzoare performante inclusiv un subwoofer vă vor încânta cu experiențe sonore impresionante, cu înalte și joase clare și cu bași profunzi.

Audi exclusive17.

Creați un automobil Audi A3 allstreet unic, care să vă reflecte personalitatea, fiind la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Alegeți culoarea preferată pentru exterior dintre diferitele nuanțe individuale disponibile, ca, de pildă, atractivul Verde Goodwood pearleffect.

O ofertă la fel de variată ca viața.

Gama Accesoriilor Originale Audi18vă oferă numeroase opțiuni prin care vă puteți completa propriul Audi cu variate noi detalii și accente personale. Astfel profitați de soluții cu potrivire perfectă, putând accentua designul fascinant al acestui automobil, dar și caracterul său practic.

1
Dinamismul se citește și în detalii. Designul eleronului din Carbon¹ este special adaptat caracterului automobilului dumneavoastră, accentuând totodată alura sportivă a mașinii și rafinându-i partea posterioară.
2
Accente sport. Oferite în gama Accesoriilor Originale Audi¹⁸, carcasele oglinzilor exterioare finisate în Carbon¹ desenează un contrast expresiv cu vopseaua caroseriei, accentuând și mai pregnant alura dinamică a modelului Audi A3 allstreet.
1
Dinamismul se citește și în detalii.
Designul eleronului din Carbon¹ este special adaptat caracterului automobilului dumneavoastră, accentuând totodată alura sportivă a mașinii și rafinându-i partea posterioară.
2
Accente sport.
Oferite în gama Accesoriilor Originale Audi¹⁸, carcasele oglinzilor exterioare finisate în Carbon¹ desenează un contrast expresiv cu vopseaua caroseriei, accentuând și mai pregnant alura dinamică a modelului Audi A3 allstreet.

Vrei să afli mai multe?!
Lasă-ne detaliile tale pentru a te contacta!

AUDI A3 Allstreet

Locațiile MIDOCAR

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2