A3 Sportback

 

Emoții cu formă de automobil.

Faceți cunoștință cu noul Audi A3 Sportback: design frontal, spate expresiv și siluetă dinamică, plus digitalizare și conectivitate avansate.

 

1
Impresionează pe multe planuri.
Noua culoare pentru exterior Verde Distrikt metalizat² combinată cu pachetul S line subliniază și mai vizibil caracterul de sportiv al modelului Audi A3 Sportback. Pachetul de Design Negru plus² poate desăvârși opțional alura exclusivă și rafinată a mașinii, adăugând accente negre de design combinate cu finisajul gri antracit pentru inelele Audi.
2
Design luminos cu personalitate.
Farurile Matrix LED cu animații dinamice și lumini de semnalizare dinamice² iluminează drumul clar și cu precizie. Elementele cu design nou din faruri și designul îngustat al luminilor subliniază și mai accentuat alura sportivă a automobilului.
3
Adevărata frumusețe vine de la interior.
Materialele atent selectate și finisajele precise încântă simțurile. Iar cu pachetul de iluminare ambientală pro² interiorul va fi, de asemenea, scăldat într-o atmosferă luminoasă plăcută.
4
Interconectare inteligentă.
Fiind pe deplin conectat, Audi A3 Sportback impresionează cu o gamă foarte largă de funcții digitale inovative. Personalizați-vă călătoriile prin intermediul sistemului MMI sau al aplicației myAudi³ și descoperiți universul digital al mobilității, cu numeroasele sale servicii Audi connect² ⁴.
5
Acordă fiecărui viraj câte un Like.
Numeroasele sisteme de asistență¹ ² în combinație cu alte dotări avansate precum transmisia automată S tronic cu 7 trepte asigură o ținută fermă pe șosea, astfel încât să vă puteți strecura cu agilitate prin oraș și să puteți călători confortabil la drum lung.

Impresionant.

Înfrumusețează drumurile.

Dumneavoastră decideți care va fi culoarea prin care Audi A3 Sportback își va etala optim efectul atractiv. De exemplu, Verde Distrikt metalizat² ar putea fi una dintre opțiunile care să vă încânte.

Impresionant.

1
Look de netrecut cu vederea.
Audi A3 Sportback impresionează cu noul design frontal în care se impune grila Singleframe fără ramă de la radiator, prizele mari de aer și structura grilei cu design diferențiat în funcție de linia de echipare. La fel și inelele siglei Audi beneficiază de noul design cu aspect 2D ce semnalează noul limbaj de design al mărcii, alături de noul design al luminilor.
2
Exterior impresionant.
Silueta dinamică a modelului Audi A3 Sportback sugerează caracterul sportiv al mașinii, iar detalii precum denumirea modelului gravată cu laser pe montanții B completează armonios imaginea de ansamblu.
3
O încheiere sportivă.
Partea din spate atrage atenția cu un nou look: difuzorul lat, reflectoarele verticale⁷, precum și alte elemente sportive de design creează lățime vizuală și o ținută și mai încrezătoare.
4
Mesaj fără echivoc pe patru roți.
Jantele influențează decisiv caracterul fiecărui automobil. De aceea, aveți acum la dispoziție o gamă amplă de modele noi de jante de până la 19 inchi oferite de AUDI AG și Audi Sport GmbH. De pildă, se fac remarcate, jantele Audi Sport⁵ cu cinci brațe în formă de stea², negre metalizat, cu finisaj lucios⁶.
1
Dinamismul din priviri. Audi A3 Sportback vă va întâmpina și vă va spune la revedere de fiecare dată cu fascinanta sa animație luminoasă dinamică a funcției Coming Home/Leaving Home². Animația este adaptată la semnătura luminoasă pe care ați selectat-o.
1
Opțiuni strălucitoare. Farurile Matrix LED² cu elemente interioare cu design nou conferă modelului Audi A3 Sportback o alură cu adevărat specială. Alegeți scenariul luminos preferat dintre cele patru noi semnături ale luminilor de zi. Iar semnătura luminoasă marcantă scrisă de blocurile optice din spate va desăvârși dinamic designul de ansamblu al mașinii.
1
Dinamismul din priviri.
Audi A3 Sportback vă va întâmpina și vă va spune la revedere de fiecare dată cu fascinanta sa animație luminoasă dinamică a funcției Coming Home/Leaving Home². Animația este adaptată la semnătura luminoasă pe care ați selectat-o.
2
Opțiuni strălucitoare.
Farurile Matrix LED² cu elemente interioare cu design nou conferă modelului Audi A3 Sportback o alură cu adevărat specială. Alegeți scenariul luminos preferat dintre cele patru noi semnături ale luminilor de zi. Iar semnătura luminoasă marcantă scrisă de blocurile optice din spate va desăvârși dinamic designul de ansamblu al mașinii.

Spațiu pentru mai mult.

Spațiul oferit este practic pentru viața de zi cu zi și variabil pentru activitățile din timpul liber. Astfel, datorită spătarului rabatabil² fracționat în raport 40: 20 : 40, Audi A3 Sportback este însoțitorul dumneavoastră de nădejde la drum, fiind extraordinar de flexibil. Cu scaunele rabatate complet, volumul portbagajului va crește de la 380 la 1.200 de litri.

1
Eficiență avansată.
Audi A3 Sportback dispune și de tehnologia mild-hybrid¹⁶ ce poate reduce consumul de combustibil datorită funcției sale de recuperare a energiei. Astfel, sistemul poate susține motorul TFSI când mașina demarează și accelerează la turații reduse, crescând cuplul și puterea.
2
Afișaje digitalizate.
Afișajul Audi virtual cockpit de 10,25 inchi este inclus în dotarea standard. Iar afișajul opțional virtual cockpit plus² este o planșă digitală de instrumente de bord cu diametrul de 12,3 inchi ce permite selectarea modurilor de afișare Dinamic, Sport sau Clasic.
3
Ambianță plăcută și confort ridicat.
La interior, pachetul de iluminare ambientală inclus în dotarea standard susține starea de bine a ocupanților. Începând cu pachetul de iluminare ambientală plus² puteți selecta dintre 30 de culori, creând propriul profil cromatic compus din una sau două culori. Pachetul de iluminare ambientală pro² include adițional și un panou textil iluminat din interior integrat în portiere.
4
Materiale cu consum redus de resurse.
O parte dintre elementele interiorului conțin și materiale reciclate, ca, de pildă, tapițeria realizată din combinația de material textil Puls și piele ecologică și imprimată cu sigla S² ⁸, precum și inserțiile decorative din material textil Impressum negru² ⁹ ¹⁰.

Experiențe sonore intense.

Opțional vă puteți echipa automobilul Audi A3 Sportback și cu sistemul de sunet premium SONOS cu sunet 3D². Cele 15 difuzoare performante inclusiv un subwoofer vă vor încânta cu experiențe sonore impresionante, cu înalte și joase clare și cu bași profunzi.

Audi Application Store¹¹ la bordul automobilului dumneavoastră Audi.

Bucurați-vă de gama largă de aplicații populare precum Amazon Music¹², Spotify sau YouTube direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Cu Alexa¹², serviciul vocal de la Amazon, puteți, de pildă, asculta știrile, puteți accesa previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive, puteți asculta muzică și multe altele.

Digitalizare avansată.

Navigați, comunicați, informați-vă și bucurați-vă de gama amplă de dotări de infotainment cu MMI Navigation plus cu MMI touch². Printre acestea se numără, de pildă, serviciile ample Audi connect² ³, ce vă deschid accesul spre universul auto digital.

Dinamic din toate perspectivele.

Confort crescut sau ținută sportivă la drum: dumneavoastră decideți cum să fie fiecare călătorie cu automobilul dumneavoastră Audi A3 Sportback. Veți fi ajutat la condus și de sistemele inteligente de asistență¹ ² în timp ce tehnologia mild-hybrid¹⁶ poate recupera energie electrică ce poate fi ulterior folosită de automobil.

1
Eficiență avansată.
Audi A3 Sportback dispune și de tehnologia mild-hybrid¹⁶ ce poate reduce consumul de combustibil datorită funcției sale de recuperare a energiei. Astfel, sistemul poate susține motorul TFSI când mașina demarează și accelerează la turații reduse, crescând cuplul și puterea.
2
Plăcerea condusului este inclusă.
Cu Audi drive select², dumneavoastră stabiliți setările automobilului dumneavoastră Audi A3 Sportback, plaja de reglaje selectabile începând de la eficiență maximă și mergând până la sportivitate avansată. Transmisia automată cu dublu ambreiaj S tronic permite schimbarea sportivă a treptelor, asigurând totodată confortul specific cutiilor automate.
3
Însoțitor inteligent la drum.
Sistemul de avertizare la schimbarea benzii de rulare cu funcția de avertizare la ieșirea din automobil și asistentul pentru traficul perpendicular spate¹ ² vă poate ajuta la schimbarea benzii de rulare, precum și la ieșirea în marșarier de pe locul de parcare, avertizându-vă atunci când se apropie obiecte de automobilul dumneavoastră. Asistentul pentru parcare plus¹ ² vă ajută la manevrele de parcare și de ieșire din parcare prin manevre țintite de control al direcției.
4
Informațiile importante dintr-o privire
Display-ul head-up¹⁷ ² proiectează la cerere viteza și alte informații importante pentru condus² în câmpul vizual direct al persoanei de la volan.

Audi exclusive¹⁸.

Creați un Audi A3 Sportback unic care să vă reflecte personalitatea, astfel încât să fie la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Alegeți culoarea preferată pentru exterior dintre diferitele nuanțe individuale disponibile, ca, de pildă, atractivul Roșu Shiraz metalizat.

O ofertă la fel de variată ca viața.

Gama Accesoriilor Originale Audi¹⁹ vă oferă numeroase opțiuni prin care vă puteți completa propriul Audi cu variate noi detalii și accente personale. Astfel, profitați de soluții cu potrivire perfectă, putând accentua designul fascinant al acestui automobil, dar și caracterul său practic.

1
Dinamismul se citește și în detalii. Designul eleronului din Carbon² este special adaptat caracterului automobilului dumneavoastră, accentuând totodată alura sportivă a mașinii și rafinându-i partea posterioară.
2
Accente sport. Oferite în gama Accesoriilor Originale Audi¹⁹, carcasele oglinzilor exterioare finisate în Carbon² desenează un contrast expresiv cu vopseaua caroseriei, accentuând și mai pregnant alura dinamică a modelului Audi A3 Sportback.
3
Spațiul ideal pentru aventuri. Cutia pentru plafon finisată în negru briliant²⁰ poate fi comandată din gama Accesoriilor Originale Audi și vă oferă o capacitate de transport de 430 l. Cutia poate fi rapid montată pe suportul de bază și poate fi încărcată de pe ambele părți. Gențile de voiaj cu potrivire perfectă în cutie vă ajută să umpleți eficient spațiul disponibil, astfel că nimic nu vă mai împiedică să plecați în vacanță.
1
Dinamismul se citește și în detalii.
Designul eleronului din Carbon² este special adaptat caracterului automobilului dumneavoastră, accentuând totodată alura sportivă a mașinii și rafinându-i partea posterioară.
2
Accente sport.
Oferite în gama Accesoriilor Originale Audi¹⁹, carcasele oglinzilor exterioare finisate în Carbon² desenează un contrast expresiv cu vopseaua caroseriei, accentuând și mai pregnant alura dinamică a modelului Audi A3 Sportback.
3
Spațiul ideal pentru aventuri.
Cutia pentru plafon finisată în negru briliant²⁰ poate fi comandată din gama Accesoriilor Originale Audi și vă oferă o capacitate de transport de 430 l. Cutia poate fi rapid montată pe suportul de bază și poate fi încărcată de pe ambele părți. Gențile de voiaj cu potrivire perfectă în cutie vă ajută să umpleți eficient spațiul disponibil, astfel că nimic nu vă mai împiedică să plecați în vacanță.

Vrei să afli mai multe?!
Lasă-ne detaliile tale pentru a te contacta!

AUDI A3 SportBack

Locațiile MIDOCAR

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2