Q7 SUV TFSI e

Luxul de a nu fi constrânși să luați decizii permanente

Audi Q7 SUV TFSI e conciliază punctele forte a două universuri diferite: astfel, cu propulsia pur electrică, puteți să călătoriți silențios și fără emisii, beneficiind totodată de o putere ridicată. Mai mult, funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

1
Dinamic și totuși eficient.
Datorită combinației dintre motorul TFSI puternic și motorul electric eficient, Audi Q7 SUV TFSI e impresionează și la capitolul accelerație. Autonomia pur electrică se ridică la 84 de kilometri³.
2
Încărcare facilă.
Datorită ofertei ample de opțiuni pentru încărcare, beneficiați de soluțiile optime pentru încărcarea de acasă sau de la stațiile publice.
3
Spațiu generos și estetic.
Audi Q7 SUV TFSI e este conceput pentru cei pretențioși. Designul exterior sportiv îmbracă interiorul cu finisaje de calitate superioară. Atât spațiul dedicat ocupanților cât și portbagajul asigură flexibilitate și spațiu amplu.
4
Tehnologie de iluminare fascinantă.
Farurile HD Matrix LED⁸ cu Audi Laser Light și blocurile optice digitale OLED⁸ cu patru semnături luminoase diferite pentru luminile din față și din spate, precum și luminile dinamice asortate, vă permit să îi conferiți automobilului dumneavoastră o personalitate distinctă.

 

Atractiv, estetic și eficient.

Hibridul plug-in Audi Q7 TFSI e câștigă puncte la accelerație și face economie la consum. Bucurați-vă de designul său estetic, de confortul de primă clasă și de performanțele dinamice extraordinare.

 

Autonomie electrică (mixt)

80-84

km³

Accelerare (0-100 km/h)

5.0

sec.¹³

Puterea sistemului

360

kW¹³

1
Propulsie puternică: Pentru motorizare puteți alege între două variante de putere. În orice caz, însă, veți profita de o autonomia electrică de până la 84 kilometri³.
2
Sistem de propulsie à la carte, cu patru moduri diferite de condus: veți beneficia de luxul de a putea alege varianta de propulsie după preferințe și situație. Astfel puteți selecta: 1. modul pur electric de deplasare (EV) sau 2. modul ce utilizează prioritar motorul cu ardere internă, cu scopul de a menține nivelul actual de încărcare al bateriei (Hold) sau 3. modul ce crește nivelul de încărcare al bateriei (Charge)⁵ sau 4. puteți lăsa automobilul să aleagă automat modul de utilizare a celor două motoare, urmărind astfel combinația cea mai eficientă (Hybrid).
3
Încărcați mașina de acasă. Pentru a încărca mașina de acasă la o putere⁶ de până la 7,4 kW, aveți la dispoziție sistemul de încărcare e-tron compact⁷ sau unul dintre modelele Audi Wallbox⁸, pentru încărcarea și mai facilă a bateriei.
4
Încărcați-vă propriile baterii în călătorii. Și încărcați și automobilul: Audi charging¹ este disponibil la peste 500.000 de puncte de încărcare publice din 29 de țări europene. Sunt oferite atât abonamente optime pentru utilizarea ocazională, cât și abonamente ideale pentru cei care își încarcă frecvent automobilul de la stațiile publice, respectiv care au des drumuri lungi de făcut. Utilizarea este facilă, pe bază de card RFID sau cu aplicația myAudi⁴. Informațiile aferente vor fi afișate în sistemul MMI.
1
Propulsie puternică:
Pentru motorizare puteți alege între două variante de putere. În orice caz, însă, veți profita de o autonomia electrică de până la 84 kilometri³.
2
Sistem de propulsie à la carte, cu patru moduri diferite de condus:
veți beneficia de luxul de a putea alege varianta de propulsie după preferințe și situație. Astfel puteți selecta: 1. modul pur electric de deplasare (EV) sau 2. modul ce utilizează prioritar motorul cu ardere internă, cu scopul de a menține nivelul actual de încărcare al bateriei (Hold) sau 3. modul ce crește nivelul de încărcare al bateriei (Charge)⁵ sau 4. puteți lăsa automobilul să aleagă automat modul de utilizare a celor două motoare, urmărind astfel combinația cea mai eficientă (Hybrid).
3
Încărcați mașina de acasă.
Pentru a încărca mașina de acasă la o putere⁶ de până la 7,4 kW, aveți la dispoziție sistemul de încărcare e-tron compact⁷ sau unul dintre modelele Audi Wallbox⁸, pentru încărcarea și mai facilă a bateriei.
4
Încărcați-vă propriile baterii în călătorii. Și încărcați și automobilul:
Audi charging¹ este disponibil la peste 500.000 de puncte de încărcare publice din 29 de țări europene. Sunt oferite atât abonamente optime pentru utilizarea ocazională, cât și abonamente ideale pentru cei care își încarcă frecvent automobilul de la stațiile publice, respectiv care au des drumuri lungi de făcut. Utilizarea este facilă, pe bază de card RFID sau cu aplicația myAudi⁴. Informațiile aferente vor fi afișate în sistemul MMI.
1
Design expresiv și distinctiv.
Alura dinamică a modelului Audi Q7 SUV TFSI e este accentuată de elementele cu design nou, precum grila Audi Singleframe, prizele de aer și barele de protecție. Inelele Audi aplicate în fața și în spatele automobilului etalează noul design 2D, ce semnalează noul limbaj de design al mărcii.
2
Dinamic și progresist, chiar și atunci când staționează.
Gama de jante include cinci noi modele, ca de pildă jantele negre de 21 de inchi⁸ cu 6 spițe în Y. Puteți alege și jantele⁸ cu dimensiuni între 19 și 22 de inchi, din gama AUDI AG și Audi Sport GmbH.

Elegant și impunător.

Pachetul de design negru Plus8,la care siglele Audi de pe capota și hayonul mașinii sunt finisate în Gri Antracit, subliniază ținuta sportivă a modelului Audi Q7 SUV TFSI e. Caroseria vopsită în Satellit Silver metalizat8 și carcasele negre8îi rafinează designul.

Soluții progresiste pentru iluminare.

Farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light8 și blocurile optice spate OLED digitale8 oferă spre alegere patru perechi (față/spate) de semnături luminoase, care pun în scenă în manieră și mai atractivă automobilul. Blocurile optice din spate dispun de senzori de proximitate14 ce activează toate segmentele OLED ale automobilului Audi staționar atunci când se apropie alți participanți la trafic.

Variabil și practic.

Interiorul de dimensiuni generoase oferă spațiu deosebit de confortabil pentru până la cinci persoane. Bateria motorului electric este integrată în manieră inteligentă sub podeaua portbagajului, astfel încât volumul portbagajului se ridică până la 1.863 litri, cu scaunele rabatate.

1
Calitate clară la interior.
Scaunele de bază pentru locurile din față, îmbrăcate într-o combinație de piele cu piele artificială mono.pur 550⁸, sunt echipate cu ventilație⁸ și rafinate cu o serie de cusături contrastante Gri Stone. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a opta pentru inserții decorative⁸ cu aluminiu, carbon și lemn.
2
Experiențe sonore 3D.
Bucurați-vă de dimensiunile surprinzătoare ale sunetului. Sunetul 3D generat de sistemele Bang & Olufsen⁸ face ca interiorul să pară și mai spațios decât este. Puteți opta pentru unul dintre sistemele high-end cu 17 sau 23 de difuzoare și cu funcție de compensare dinamică a zgomotului.
3
Mereu conectat.
Aplicația myAudi⁴ vă informează în permanență cu privire la starea de încărcare a bateriei și la locul de parcare curent. Totodată puteți folosi aplicația pe post de telecomandă, pentru a seta temperatura dorită pentru interiorînainte de a porni la drum sau pentru a descuia sau încuia automobilul dumneavoastră Audi de la distanță.
1
Opțiuni strălucitoare. Pentru a-i conferi automobilului o alură și mai specială, selectați din sistemul MMI una dintre cele patru perechi de semnături luminoase care să fie desenate de farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light⁸ și de blocurile optice spate OLED digitale⁸.
2
Iluminare cu bătaie lungă: farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light⁸ conving cu distanța lor de iluminare aproape dublă. Când automobilul staționează, tehnologia de iluminare impresionează cu luminile dinamice Coming Home/Leaving Home, adaptate semnăturii luminoase care a fost aleasă de cel de la volan.
1
Opțiuni strălucitoare.
Pentru a-i conferi automobilului o alură și mai specială, selectați din sistemul MMI una dintre cele patru perechi de semnături luminoase care să fie desenate de farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light⁸ și de blocurile optice spate OLED digitale⁸.
2
Iluminare cu bătaie lungă:
farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light⁸ conving cu distanța lor de iluminare aproape dublă. Când automobilul staționează, tehnologia de iluminare impresionează cu luminile dinamice Coming Home/Leaving Home, adaptate semnăturii luminoase care a fost aleasă de cel de la volan.

Audi Application Store la bordul automobilului dumneavoastră Audi

Utilizați aplicații populare, precum Spotify sau YouTube, direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Cu Alexa¹⁵, serviciul vocal de la Amazon, puteți, de pildă, asculta știrile, accesa previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive, asculta muzică și multe altele.

1
Cu Amazon Music⁹ mereu la bord: Cu Amazon Music⁹ integrat în automobilul dumneavoastră Audi puteți utiliza și la drum serviciile muzicale Amazon. Totul este foarte simplu și nu necesită smartphone sau vreo aplicație dedicată.
2
Funcțiile on-demand. Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi⁴, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.
3
Cufundați-vă în universul virtual: Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹² de funcții pentru VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările resimțite în mers de ocupanții automobilului cu experiența din lumile virtuale. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare a mașinii de pe locul din spate. În același timp, în imaginile virtuale veți putea vedea schimbarea de direcție.
4
Interconectat și inteligent: Afișajul de înaltă rezoluție Audi virtual cockpit plus vă afișează exact acele informații pe care le doriți. Sistemul MMI Navigation plus cu MMI touch vă permite să utilizați cea mai mare parte a gamei de servicii Audi connect². Astfel veți obține acces la servicii digitale atractive de infotainment, de navigație, siguranță și service.
1
Cu Amazon Music⁹ mereu la bord:
Cu Amazon Music⁹ integrat în automobilul dumneavoastră Audi puteți utiliza și la drum serviciile muzicale Amazon. Totul este foarte simplu și nu necesită smartphone sau vreo aplicație dedicată.
2
Funcțiile on-demand.
Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi⁴, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.
3
Cufundați-vă în universul virtual:
Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹² de funcții pentru VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările resimțite în mers de ocupanții automobilului cu experiența din lumile virtuale. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare a mașinii de pe locul din spate. În același timp, în imaginile virtuale veți putea vedea schimbarea de direcție.
4
Interconectat și inteligent:
Afișajul de înaltă rezoluție Audi virtual cockpit plus vă afișează exact acele informații pe care le doriți. Sistemul MMI Navigation plus cu MMI touch vă permite să utilizați cea mai mare parte a gamei de servicii Audi connect². Astfel veți obține acces la servicii digitale atractive de infotainment, de navigație, siguranță și service.

Pregătit pentru orice situație.

Dinamism sportiv sau eficiență echilibrată, distracție în off-road sau tractarea unei remorci de până la 3,5 tone. Audi Q7 SUV TFSI e naște pasiuni cu sistemul său de propulsie hibrid și cu performanțele extraordinare.

Vrei să afli mai multe?!
Lasă-ne detaliile tale pentru a te contacta!

AUDI Q7 PHEV

Locațiile MIDOCAR

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2