Q7 SUV

Putere de până la

250

kW (340 CP)

Volum maxim de transport (5 locuri), de până la

1.993

până la 1.908 l (7 locuri)

Masă remorcabilă de până la

3.500

kg

 

SUV-ul polivalent ce nu se supune convențiilor.

Tracțiune integrală quattro, putere avansată, design sportiv, proporții impunătoare și spațiu pentru până la șapte persoane: Audi Q7 SUV impresionează cu performanțe extraordinare și cu un caracter deosebit de practic în utilizarea cotidiană.

 

1
Design în proporții generoase.
Vopsit în culoarea exterioară Albastru Ascari metalizat, Audi Q7 SUV își etalează și mai impresionant proporțiile spectaculoase. Dimensiunile sunt generoase, de asemenea, la interior, unde până la 7 persoane pot beneficia de spațiu generos.
2
Tehnologie de iluminare fascinantă.
Farurile HD Matrix LED² și blocurile optice digitale OLED² cu patru semnături luminoase diferite pentru luminile din față și din spate, precum și luminile dinamice cu design asortat vă permit să îi conferiți automobilului dumneavoastră o personalitate inconfundabilă.
3
Ambianță premium în interiorul confortabil.
Bucurați-vă de materialele estetice și plăcute la atingere și de confortul extraordinar, datorat, de pildă, funcțiilor de masaj² și ventilație². Opțional puteți echipa automobilul chiar și cu un al treilea rând de locuri².
4
Performanțe dinamice și spirit de aventurier.
Sistemul de tracțiune integrală quattro inclus în dotarea standard, motoarele puternice și trenul de rulare cu suspensii adaptive contribuie la o ținută fermă pe șosea, inclusiv la viteze de deplasare mai mari. Lăsați-vă și dumneavoastră fascinat de calitățile dinamice extraordinare ale SUV-ului Audi Q7.
5
Ajutoarele din back-office.
Sistemele inteligente de asistență vă permit să conduceți relaxat, atât în oraș, cât și la drum lung. Pentru că automobilul dumneavoastră Audi se îngrijește chiar și de manevrele de parcare. Cu Asistentul pentru parcare Remote Park Assistant plus²,³, nici măcar nu trebuie să fiți la bordul mașinii când aceasta parchează.

Impresionant.

Putere și eleganță: exteriorul.

Audi Q7 SUV își etalează genele Audi de off-road prin arhitectura Audi quattro clasică și prin umerii musculoși. Alura sportivă este accentuată de grila Singleframe ce atrage imediat atenția, precum și de inelele Audi ce se fac remarcate cu designul 2D aplatizat și în special, de detaliile speciale de design ale pachetului S line².

Impresionant.

1
O încheiere sportivă.
Difuzorul și terminațiile sistemului de evacuare integrate sunt mărturia evidentă a puterii mari ce pune în mișcare SUV-ul Audi Q7. Inelele Audi aplicate în fața și în spatele automobilului etalează noul design 2D, ce semnalează noul limbaj de design al mărcii. Designul exclusiv poate fi opțional rafinat cu pachetul S line Exterior, cu eleron S la nivelul plafonului.
2
Design progresist.
Puteți evidenția și mai pregnant caracterul de sportiv al SUV-ului Audi Q7 echipându-l cu pachetul S line², ce include pachetul cu elemente gloss, precum și suspensiile pneumatice adaptive sport. În partea din față a automobilului se mai face remarcată și bara de protecție vopsită integral și finisată în designul marcant specific gamei S line, precum și prizele mari de aer.
3
Ținută impunătoare, pe orice drum și-ar face apariția.
Jantele mari, din aliaj ușor, de 21 de inchi sunt finisate în gri închis mat și sunt compuse din 5 brațe duble, contribuind la designul estetic și progresist al SUV-ului Audi Q7. Opțional sunt oferite și modele adiționale de jante cu dimensiuni între 19 și 22 inchi².

Impresionant.

Soluții progresiste de iluminare.

Farurile HD Matrix LED² și blocurile optice spate OLED digitale² oferă spre alegere patru perechi (față/spate) de semnături luminoase, ce pun în scenă în manieră și mai atractivă automobilul. Blocurile optice din spate dispun de senzori de proximitate6 ce activează toate segmentele OLED ale automobilului Audi atunci când staționează și din spate se apropie alți participanți la trafic.

Impresionant.

1
Opțiuni strălucite: pentru a-i conferi automobilului o alură și mai specială, selectați din sistemul MMI una dintre cele patru perechi de semnături luminoase care să fie desenate de farurile HD Matrix LED² și de blocurile optice spate OLED digitale².
2
Iluminare cu bătaie lungă: farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light² conving cu distanța lor de iluminare aproape dublă. Când automobilul staționează, tehnologia de iluminare impresionează cu luminile dinamice Coming Home/Leaving Home, adaptate semnăturii luminoase care a fost aleasă de cel de la volan.
1
Opțiuni strălucite:
pentru a-i conferi automobilului o alură și mai specială, selectați din sistemul MMI una dintre cele patru perechi de semnături luminoase care să fie desenate de farurile HD Matrix LED² și de blocurile optice spate OLED digitale².
2
Iluminare cu bătaie lungă:
farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light² conving cu distanța lor de iluminare aproape dublă. Când automobilul staționează, tehnologia de iluminare impresionează cu luminile dinamice Coming Home/Leaving Home, adaptate semnăturii luminoase care a fost aleasă de cel de la volan.

7 dintr-o tură!

Cu al treilea rând opțional de scaune², în automobil pot călători până la 7 persoane. Pentru toate locurile din spate sunt disponibile sisteme ISOFIX cu Top Tether pentru fixarea scaunelor pentru copii . Pentru o capacitate și mai mare de transport, de 1.908 litri, puteți rabata rândurile doi și trei² de scaune.

1
Calitate palpabilă la interior.
Pentru SUV-ul Audi Q7 puteți alege dintre noile inserții decorative din lemn, aluminiu sau carbon. Cu inserțiile decorative din aluminiu mat texturat cu detalii lineare argintii² puteți accentua elegant designul interior.
2
Cel mai bun loc din mașină? Fiecare loc!
Scaunele sport Plus² pentru locurile din față asigură suport lateral optim, dar și eleganță rafinată, fiind acoperite cu piele Valcona. Scaunele impresionează cu sigla S imprimată, dar și cu matlasarea lor în romburi și cusăturile contrastante gri Stone. Confortul ridicat este asigurat și de ajustarea pneumatică a suportului lombar și a secțiunilor laterale de la spătar și șezut, pentru ca scaunul să se adapteze optim la contururile corpului ocupantului.
3
Experiențe sonore 3D.
Bucurați-vă de dimensiunile surprinzătoare ale sunetului. Sunetul 3D generat de sistemele Bang & Olufsen² face ca interiorul să pară chiar și mai spațios decât este în realitate. Puteți opta pentru unul dintre sistemele high-end cu 17 sau 23 de difuzoare și cu funcție de compensare dinamică a zgomotului.

Audi Application Store la bordul automobilului dumneavoastră Audi

Opțional vă puteți echipa automobilul Audi A3 Sportback și cu sistemul de sunet premium SONOS cu sunet 3D². Cele 15 difuzoare performante inclusiv un subwoofer vă vor încânta cu experiențe sonore impresionante, cu înalte și joase clare și cu bași profunzi.

1
Cu Amazon Music¹² mereu la bord: având Amazon Music¹² integrat în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.
2
Funcțiile on-demand: Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi⁸, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.
3
Cufundați-vă în universul virtual: căci Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹⁴ de funcții pentru VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările resimțite de ocupanți în automobilul în mers, cu experiența din lumile virtuale. Astfel, când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare a mașinii de pe locul din spate. În același timp, în imaginile virtuale, veți putea vedea schimbarea de direcție.
4
Interconectare inteligentă: afișajul de înaltă rezoluție Audi virtual cockpit plus² vă afișează exact acele informații pe care doriți să le vedeți, iar sistemul MMI Navigation plus cu MMI touch vă permite să utilizați cea mai mare parte a gamei de servicii Audi connect¹¹. Astfel veți obține acces la servicii digitale atractive de infotainment și de navigație, precum și pentru siguranță și service.
1
Cu Amazon Music¹² mereu la bord:
având Amazon Music¹² integrat în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.
2
Funcțiile on-demand:
Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi⁸, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.
3
Cufundați-vă în universul virtual:
căci Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹⁴ de funcții pentru VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările resimțite de ocupanți în automobilul în mers, cu experiența din lumile virtuale. Astfel, când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare a mașinii de pe locul din spate. În același timp, în imaginile virtuale, veți putea vedea schimbarea de direcție.
4
Interconectare inteligentă:
afișajul de înaltă rezoluție Audi virtual cockpit plus² vă afișează exact acele informații pe care doriți să le vedeți, iar sistemul MMI Navigation plus cu MMI touch vă permite să utilizați cea mai mare parte a gamei de servicii Audi connect¹¹. Astfel veți obține acces la servicii digitale atractive de infotainment și de navigație, precum și pentru siguranță și service.

Personalizare, nu uniformizare.

Fotografii fascinante sau eroi de cinema renumiți: trebuie doar să selectați imaginea dumneavoastră preferată din aplicația myAudi8, de la secțiunea Imagini tematice2 9 și să o setați ca imagine de fundal pentru MMI. Efecte estetice speciale: pachetul de iluminare ambientală plus2 își adaptează automat culorile la tematica aleasă.

Dinamic și multifuncțional.

Cu SUV-ul Audi Q7 vă veți bucura de sentimentul plăcut de libertate, datorat faptului că puteți avansa fără ezitări. Pentru că acest automobil se pretează optim pentru utilizarea în nenumărate situații diferite, făcându-se remarcat cu performanțe dinamice sportive, cu capacitatea de a se deplasa în off-road, precum și cu capacitatea de tractare de până la 3,5 tone.

1
Ridică plăcerea condusului la cele mai înalte cote.
Pentru o manevrabilitate precisă și tracțiune fără de ezitare, SUV-ul Audi Q7 este dotat din echiparea standard cu sistemul de tracțiune integrală quattro. Garda la sol crescută cu până la 254 de milimetri vă permite să ajungeți acolo unde nu ajunge orice mașină.
2
Tractează și manevrează fără efort.
Cârligul de remorcare rabatabil electric ce este oferit opțional pentru Audi Q7 SUV permite tractarea unor sarcini de până la 3.500 kg. Asistentul pentru remorcare simplifică manevrarea, putând controla ansamblul automobil/remorcă la deplasarea în marșarier în direcția pe care o indicați dumneavoastră.
3
Asistență inteligentă.
La condus veți fi ajutat de diferite sisteme de asistență. Asistentul pentru parcare Remote Park Assistant plus²,³ va parca și va scoate din parcare noul dumneavoastră SUV Audi Q7, fără să fie nevoie să vă aflați măcar la bord.
4
Dinamic și puternic.
Puteți alege ce vi se potrivește cel mai bine din gama variată de motoare puternice TDI și TFSI. În orice caz, SUV-ul Audi Q7 va avansa cu agilitate și fără efort. Dacă optați și pentru suspensiile pneumatice adaptive sport², veți beneficia de caracteristici dinamice și mai avansate, în condiții de confort sporit.

Audi SQ7 SUV

Emisii CO₂ (mixte1) în g/km: 272–290; consum combustibil (mixt1) în l/100 km: 12,0–12,7. Pentru acest automobil sunt disponibile exclusiv valorile pentru consum determinate conform prevederilor WLTP. Valorile NEDC nu sunt disponibile.

Vrei să afli mai multe?!
Lasă-ne detaliile tale pentru a te contacta!

AUDI Q7

Locațiile MIDOCAR

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2