Q8 SUV TFSI e

Autonomie electrică (mixt)

75-85

km³

Accelerare (0-100 km/h)

5.0

sec.¹³

Puterea sistemului

360

kW¹³

 

Atractiv, estetic și eficient.

Hibridul plug-in Audi Q8 TFSI e câștigă puncte la accelerație și face economie la consum. Bucurați-vă de confort de primă clasă și de performanțe dinamice extraordinare, dar și de linia sportivă și totodată elegantă de coupé.

 

1
Dinamic și, totuși, eficient.
Datorită combinației dintre motorul TFSI puternic și motorul electric eficient, Audi Q8 SUV TFSI e impresionează și la capitolul accelerație. Autonomia pur electrică se ridică la 85 de kilometri¹.
2
Încărcare facilă.
Datorită ofertei ample de opțiuni pentru încărcare, beneficiați de soluții optime pentru încărcarea de acasă sau de la stațiile publice.
3
Spațiu generos și estetic.
Audi Q8 SUV TFSI e este conceput pentru cei pretențioși. Designul exterior sportiv îmbracă interiorul cu finisaje de calitate superioară. Atât spațiul dedicat ocupanților cât și portbagajul asigură flexibilitate și spațiu amplu.
4
Tehnologie de iluminare fascinantă.
Farurile HD Matrix LED⁹ cu Audi Laser Light și blocurile optice digitale OLED⁹ cu patru semnături luminoase diferite pentru luminile din față și din spate, precum și luminile dinamice asortate vă permit să îi conferiți automobilului dumneavoastră o personalitate distinctă.

Luxul de a nu fi constrânși să luați decizii permanente.

Audi Q8 SUV TFSI e conciliază punctele forte a două universuri diferite: astfel, cu propulsia pur electrică, puteți să călătoriți silențios și fără emisii, beneficiind totodată de o putere ridicată. Mai mult, funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

1
Propulsie puternică: Pentru motorizare puteți alege dintre două variante de putere. În orice caz, însă, veți profita de o autonomia electrică de până la 85 kilometri¹.
2
Sistem de propulsie à la carte, cu patru moduri diferite de condus: Veți beneficia de luxul de a putea alege varianta de propulsie după preferințe și situații. Astfel, puteți selecta: 1. modul pur electric de deplasare (EV); 2. modul ce utilizează prioritar motorul cu ardere internă, cu scopul de a menține nivelul actual de încărcare al bateriei (Hold) ; 3. modul ce crește nivelul de încărcare al bateriei (Charge)⁶ ⁷ ; 4. puteți lăsa automobilul să aleagă automat modul de utilizare a celor două motoare, urmărind astfel combinația cea mai eficientă (Hybrid).
3
Încărcați mașina de acasă. Pentru a încărca mașina de acasă la o putere de până la 7,4 kW⁸, aveți la dispoziție sistemul de încărcare e-tron compact⁹ sau unul dintre modelele Audi Wallbox¹⁰, pentru încărcarea și mai facilă a bateriei.
4
Încărcați-vă propriile baterii în călătorii. Și încărcați și automobilul: Audi charging² este disponibil la peste 500.000 de puncte de încărcare publice din 29 de țări europene. Sunt oferite atât abonamente optime pentru utilizarea ocazională, cât și abonamente ideale pentru cei care își încarcă frecvent automobilul de la stațiile publice, respectiv care au des drumuri lungi de făcut. Utilizarea este facilă, pe bază de card RFID sau cu aplicația myAudi⁵. Informațiile aferente vor fi afișate în sistemul MMI.
1
Propulsie puternică:
Pentru motorizare puteți alege dintre două variante de putere. În orice caz, însă, veți profita de o autonomia electrică de până la 85 kilometri¹.
2
Sistem de propulsie à la carte, cu patru moduri diferite de condus:
Veți beneficia de luxul de a putea alege varianta de propulsie după preferințe și situații. Astfel, puteți selecta: 1. modul pur electric de deplasare (EV); 2. modul ce utilizează prioritar motorul cu ardere internă, cu scopul de a menține nivelul actual de încărcare al bateriei (Hold) ; 3. modul ce crește nivelul de încărcare al bateriei (Charge)⁶ ⁷ ; 4. puteți lăsa automobilul să aleagă automat modul de utilizare a celor două motoare, urmărind astfel combinația cea mai eficientă (Hybrid).
3
Încărcați mașina de acasă.
Pentru a încărca mașina de acasă la o putere de până la 7,4 kW⁸, aveți la dispoziție sistemul de încărcare e-tron compact⁹ sau unul dintre modelele Audi Wallbox¹⁰, pentru încărcarea și mai facilă a bateriei.
4
Încărcați-vă propriile baterii în călătorii. Și încărcați și automobilul:
Audi charging² este disponibil la peste 500.000 de puncte de încărcare publice din 29 de țări europene. Sunt oferite atât abonamente optime pentru utilizarea ocazională, cât și abonamente ideale pentru cei care își încarcă frecvent automobilul de la stațiile publice, respectiv care au des drumuri lungi de făcut. Utilizarea este facilă, pe bază de card RFID sau cu aplicația myAudi⁵. Informațiile aferente vor fi afișate în sistemul MMI.

Elegant și impunător.

Pachetul Gloss cu detalii de aluminiu eloxat la plafon și geamuri desenează și mai multe accente sportive pentru Audi Q8 SUV TFSI e. Caroseria vopsită în Tamarind Brown metalizat9 și carcasele în culoarea caroseriei îi rafinează și mai mult designul.

1
Design expresiv și distinctiv.
Alura dinamică a modelului Audi Q8 SUV TFSI e este accentuată de elementele cu design nou, precum grila Audi Singleframe, prizele de aer și barele de protecție. Inelele Audi aplicate în fața și în spatele automobilului etalează noul design 2D, ce semnalează noul limbaj de design al mărcii.
2
Dinamic și progresist, chiar și atunci când staționează.
Gama de jante include cinci noi modele, ca de pildă jantele⁹ Falx de 22 de inchi cu 5 brațe. Mai mult, gama Audi Q8 beneficiază în exclusivitate de jantele impresionante de 23 de inchi⁹ oferite de Audi Sport GmbH.

Soluții progresiste pentru iluminare.

Farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light9 și blocurile optice spate OLED digitale9 oferă, la alegere, patru perechi (față/spate) de semnături luminoase care pun automobilul în scenă într-o manieră și mai atractivă. Blocurile optice din spate dispun de senzori de proximitate15 ce activează toate segmentele OLED ale automobilului Audi staționar atunci când se apropie alți participanți la trafic.

1
Opțiuni strălucitoare. Pentru a-i conferi automobilului o alură și mai specială, selectați din sistemul MMI una dintre cele patru perechi de semnături luminoase care să fie desenate de farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light⁹ și de blocurile optice spate OLED digitale⁹.
2
Iluminare cu bătaie lungă: Farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light⁹ impresionează cu distanța lor de iluminare aproape dublă. Când automobilul staționează, tehnologia de iluminare impresionează cu luminile dinamice Coming Home/Leaving Home, adaptate semnăturii luminoase care a fost aleasă de cel de la volan.
1
Opțiuni strălucitoare.
Pentru a-i conferi automobilului o alură și mai specială, selectați din sistemul MMI una dintre cele patru perechi de semnături luminoase care să fie desenate de farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light⁹ și de blocurile optice spate OLED digitale⁹.
2
Iluminare cu bătaie lungă:
Farurile HD Matrix LED cu Audi Laser Light⁹ impresionează cu distanța lor de iluminare aproape dublă. Când automobilul staționează, tehnologia de iluminare impresionează cu luminile dinamice Coming Home/Leaving Home, adaptate semnăturii luminoase care a fost aleasă de cel de la volan.

Variabil și practic.

Interiorul de dimensiuni generoase oferă spațiu deosebit de confortabil pentru până la cinci persoane. Bateria motorului electric este integrată în manieră inteligentă sub podeaua portbagajului, astfel încât volumul portbagajului se ridică până la 1.589 litri, cu scaunele rabatate.

1
Interior premium.
Scaunele Individual-Contur pentru locurile din față⁹, cu ventilație și funcție de masaj⁹, sunt îmbrăcate în piele Valcona și piele Cricket⁹ și sunt rafinate cu o serie de cusături contrastante Grey Steel și cu elemente perforate. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a opta pentru noile inserții decorative⁹ cu aluminiu, carbon și lemn.
2
Experiențe sonore 3D.
Bucurați-vă de dimensiunile surprinzătoare ale sunetului. Sunetul 3D generat de sistemele Bang & Olufsen⁹ face ca interiorul să pară și mai spațios decât este. Puteți opta pentru unul dintre sistemele high-end cu 17 sau 23 de difuzoare și cu funcție de compensare dinamică a zgomotului.
3
Mereu conectat.
Aplicația myAudi⁵ vă informează în permanență cu privire la starea de încărcare a bateriei și la locul de parcare curent. Totodată, puteți folosi aplicația pe post de telecomandă, pentru a seta temperatura dorită pentru interior înainte de a porni la drum sau pentru a descuia sau încuia automobilul dumneavoastră Audi de la distanță.

Audi Application Store la bordul automobilului dumneavoastră Audi

Utilizați aplicații populare, precum Spotify sau YouTube, direct din sistemul MMI al automobilului dumneavoastră Audi, fără a avea nevoie de smartphone. Alexa16, serviciul vocal de la Amazon, vă permite, de pildă, să ascultați știrile, să accesați previziunile meteo sau rezultatele competițiilor sportive sau să ascultați muzică și multe altele.

1
Cu Amazon Music¹¹ mereu la bord: Având Amazon Music¹¹ integrat în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza și la drum serviciile Amazon pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație. Notă: În imagine: Audi Q8 SUV¹².
2
Funcțiile on-demand. Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel, puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi⁵, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.
3
Cufundați-vă în universul virtual: Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹⁴ de funcții pentru VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările resimțite în mers de ocupanții automobilului cu experiența din lumile virtuale. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare a mașinii de pe locul din spate. În același timp, în imaginile virtualeveți putea vedea schimbarea de direcție.
4
Interconectat și inteligent: Afișajul de înaltă rezoluție Audi virtual cockpit plus vă afișează exact acele informații pe care le doriți. Sistemul MMI Navigation plus cu MMI touch vă permite să utilizați cea mai mare parte a gamei de servicii Audi connect². Astfel veți obține acces la servicii digitale atractive de infotainment, de navigație, siguranță și service.
1
Cu Amazon Music¹¹ mereu la bord:
Având Amazon Music¹¹ integrat în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza și la drum serviciile Amazon pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație. Notă: În imagine: Audi Q8 SUV¹².
2
Funcțiile on-demand.
Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel, puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi⁵, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.
3
Cufundați-vă în universul virtual:
Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹⁴ de funcții pentru VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările resimțite în mers de ocupanții automobilului cu experiența din lumile virtuale. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare a mașinii de pe locul din spate. În același timp, în imaginile virtualeveți putea vedea schimbarea de direcție.
4
Interconectat și inteligent:
Afișajul de înaltă rezoluție Audi virtual cockpit plus vă afișează exact acele informații pe care le doriți. Sistemul MMI Navigation plus cu MMI touch vă permite să utilizați cea mai mare parte a gamei de servicii Audi connect². Astfel veți obține acces la servicii digitale atractive de infotainment, de navigație, siguranță și service.

Pregătit pentru orice situație.

Dinamism sportiv sau eficiență echilibrată, distracție în off-road sau tractarea unei remorci de până la 3,5 tone. Audi Q8 SUV TFSI e naște pasiuni cu sistemul său de propulsie hibrid și cu performanțele extraordinare.

Vrei să afli mai multe?!
Lasă-ne detaliile tale pentru a te contacta!

AUDI Q8 PHEV

Locațiile MIDOCAR

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2