Noul Volkswagen Eos la MIDOCAR Vitan

DSC08343-Small
0

Noul Volkswagen Eos la MIDOCAR Vitan

03.06.2011
Azi nu este o zi de vineri obisnuita, pentru ca azi, in showroom-ul MIDOCAR Vitan i-am facut loc noului model Volkswagen Eos. Una dintre calitatile acestui model este aceea de a atrage toate privirile pe sosea, in parcare, si asta a facut desigur,  la noi in showroom.

Modelul, complet redesenat, se incadreaza acum in noua linie de design a marcii Volkswagen. Cei care vor conduce un Eos, se vor putea bucura de cele doua fete ale acestuia. Cu hard top-ul ridicat, Eos adopta atitudinea sportiva specifica unui coupe. O data ascuns hard top-ul, va veti putea bucura de beneficiile unui cabriolet, cu aerul de vacanta si farmecul sau cuceritor. Transformarea se realizeaza foarte usor si comod, prin actionarea unui buton pozitionat foarte la indemana sub cotiera soferului. Se poate alege intre deschiderea completa a hard top-ului, sau doar deschiderea trapei.

Masina pe care o avem noi in showroom are o motorizare pe benzina de 1.4 TSI cu 122 de cai putere si cutie manuala in sase trepte. Culoarea care ne-a impresionat azi clientii si colegii este un albastru intens denumit „Rising Blue Metalic”. Printre dotarile optionale ale Eos-ului expus se numara sistemul de aer conditionat Climatronic, computerul de bord Plus, deflectorul de vant, sau sistemul audio cu 8 incinte acustice, care va permite sa ascultati muzica la radio, fisiere tip mp3 si sa jonglati cu sase CD-uri in acelasi timp. Mai sunt multe de zis despre noul model Volkswagen Eos, dar si mai multe de vazut!

Cu opt tipuri de motorizari disponibile si multe alte optiuni de personalizare ale acestei masini, cu siguranta veti gasi un Eos perfect pentru fiecare. Aici poate fi vizualizata si lista de pret pentru noul Volkswagen Eos. O masina pe care sa o luati in vacanta si sa o conduceti in fiecare zi din cotidian, pentru a va simti intr-o continua vacanta!

 

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2