Noul Touareg. Love at first sight.

DSC_2333
0

Noul Touareg. Love at first sight.

Noul Volkswagen Touareg este, indiscutabil, mașina de care te poți îndrăgosi încă de la prima întâlnire. Ultima generație a modelului a sosit în România la mijlocul anului trecut și s-a bucurat deja de multe priviri admirative pe șosele și păreri laudative ale celor care l-au provocat la o plimbare. Cert este că experiența la volanul noului model poate fi de-a dreptul copleșitoare, mai ales dacă te hotărăști să-l scoți într-o călătorie departe de agitația urbană.

Iată câteva motive pentru care îți va fi greu să reziști noului Touareg:

IMPOZANT.

Păstrează masivitatea predecesorilor săi și aceeași postură impunătoare ce l-a consacrat, adăugând, totdată, linii contemporane de design. Dimensiunile sunt puțin modificate, față de generația antorioară, fiind cu 7.7 cm mai lung și mai lat cu 4.4 cm. Este imposibil să treacă neobservat!

UIMITOR DE INTELIGENT.

Se face remarcat prin tehnologiile de ultimă oră cu care este înzestrat, ceea ce stârnește admirația tuturor. Interiorul luxuriant și materialele de înaltă calitate utilizate îi accentuează rafinamentul, iar instrumentele de bord complet digitale, ce oferă șoferului acces facil la toate funcțiile mașinii, îl transformă în promotorul unei noi generații de modele SUV. Digital Cockpit, ecranul curbat de dimensiuni impresionante, este una dintre inovațiile cu care noul Touareg se poate mândri, iar sistemul de navigație Discover Pro, disponibil încă din standard, te îndrumă, rapid și sigur, oriunde îți propui să ajungi.

SE ÎNCADREAZĂ PERFECT ÎN PEISAJ.

Pentru că trebuia să vorbim despre el în cunoștință de cauză, l-am dus la poalele munților Piatra Craiului, o așezare pitorească, aflată la doar 180 km de București. Locul îți oferă atât posibilitatea de a testa mașina pe șosea, cât și șansa de a te aventura în off road.  În ambele situații, noul Touareg s-a descurcat admirabil, iar noi am beneficiat de același confort la interior, indiferent de gradul denivelărilor la care l-am provocat. În plus, plimbarea ne-a oferit contexul perfect pentru a-l surpinde în câteva fotografii, în care debordează de carismă și farmec.

PRIVIRE SEDUCĂTOARE.

Uită-te fix în ochii lui și vei simți că nu-ți mai poți dezlipi privirea. Designul expresiv al farurilor IQ.Light – LED – Matrix te va încânta. Puterea de iluminare este asigurată de peste 260 de led-uri, iar funcția Dynamic Light Assist face ca lumina farurilor să se adapteze în funcție de condițiile de trafic. Așadar, nu numai seducător, dar și ager. Ce-ți poți dori mai mult?

O FORȚĂ UȘOR DE CONTROLAT.

Este puternic, iar variantele de motorizări cu care poate fi dotat îi pun în valoare latura sportivă. În funcție de linia de echipare, poți opta între motoare TDI sau TSI ce au de la 231 CP la 340 CP. Tracțiunea integrală permanentă și cutia automată în opt trepte, alături de suspensia pneumatică și bara stabilizatoare electromecanică îi sporesc agilitatea, oferind o dinamică de condus superioră și o stabilitate precisă. Nu doar roțile din față, ci și cele din spate virează activ, atunci când unghiul de bracare este mai mic, fapt ce îi accentuează manevrabilitatea, mai ales în cazul parcărilor, atunci când spațiul este unul îngust.  În ciuda dimensiunilor, Touareg este o mașină ușor de condus, dar și de parcat.

IT’S A KIND OF MAGIC?

Ai putea crede că are puteri supranaturale sau ca apelează la magie. Nu este însă vorba despre S.F. sau trucuri. Volkswagen Touareg este un cumul de energie, putere, manevrabilitate și multă empatie față de cel care îl conduce. Știe ce-ți dorești pentru ca voiajul tău să fie cât mai confortabil și lipsit de stres.

Dacă încă nu ești convins că noul Volkswagen Touareg are toate atuurile descrise mai sus, te provocăm!

Vino să-l testezi! 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2