Noul Volkswagen Caddy. Design revizuit si primul motor 1.0 TSI.

Volkswagen-Caddy_2016_800x600_wallpaper_0e
0

Noul Volkswagen Caddy. Design revizuit si primul motor 1.0 TSI.

Volkswagen Autovehicule Comerciale a lansat o noua generatie de autovehicule Caddy, in cele doua variante cu care si-a obisnuit publicul: furgonul versatil de oras si autovehiculul prietenos si compact pentru transport persoane. Numeroasele solutii inovatoare incorporate il recomanda pentru comercianti, furnizori de servicii, oameni de afaceri si familii.

Noul Caddy a fost optimizat pentru a satisface nevoi multiple si pentru a acoperi o categorie vasta de domenii de activitate. Este puternic si practic – pentru clientii comerciali, si elegant si versatil – pentru familiile din intreaga lume. Ambele variante ale modelului german au primit un design nou si un interior adaptat noilor tehnologii, iar Caddy ofera acum o valoare mai mare de utilitate la un pret foarte atractiv.

Chiar daca vorbim despre un produs construit in jurul verbului „a munci”, creat pentru a rezolva sarcinile utilitare si doar ocazional pe cele de relaxare, Caddy are un design fresh: blocuri optice frontale noi, o grila restilizata, stopuri retusate si usa portbagajului modificata. Toate aceste noutati se vor regasi pe ambele variante ale modelului Volkswagen, atat pe cea dedicata transportului, cat si pe cea dedicata pasagerilor.

Si interiorul noului Caddy beneficiaza de o serie de imbunatatiri fata de modelul precedent: bord si panouri de usi noi, panou de comanda nou, volan cu partea inferioara tesita, insertii metalice si doar pentru nivelurile de echipare superioare – materiale colorate. De asemenea, noua generatie Caddy se bucura si de o serie de sisteme de siguranta noi si este cel mai bine echipat model utilitar din acest punct de vedere: City Emergency Braking, Driver Alert, Cruise Control Adaptiv.

Gama de motorizari Volkswagen Caddy include motoare pe benzina: 1.2 litri TSI si 84 de cai putere, un motor TSI cu trei cilindri, de un litru si 105 cai putere si versiunea de top pe benzina 1.4 TSI de 125 de cai putere. Volkswagen produce si patru motorizari diesel, cu puteri cuprinse intre 75 si 150 de cai putere. Exista deasemenea si o versiune BlueMotion, eficientizata pentru a consuma doar 4 litri/100 de kilometri, o valoare extrem de mica pentru o masina care are multe trasee urbane. Toate propulsoarele au Euro 6, iar unele dintre ele vor putea fi conectate la celebra transmisie cu dublu-ambreiaj DSG.

Va asteptam la MIDOCAR sa faceti cunostinta cu noul Caddy!

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la 0750.236.400 / VanzariLNF-Vitan@midocar.ro (MIDOCAR Vitan) sau  021.300.79.60 / vanzariLNF-otopeni@midocar.ro. 

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2