Noul Volkswagen Passat R-Line

volkswagen-passat-r-line7-e1343730128852
0

Noul Volkswagen Passat R-Line

31.07.2012

La o prima vedere, cele mai noi elemente exterioare ale noului R-line iti transmit ca ai de-a face cu o masina pe cat de sportiva, pe atat de eleganta. Pachetul estetic R-line inseamna in primul rand un kit exterior aero: pragurile laterale si bara fata au fost restilizate pentru a contura mai bine aspectul frontal dinamic al masinii, alaturi de prizele de aer masive, pe care luceste mandra sigla R-Line.

Spatele noului Passat R-Line este incadrat de un difuzor negru si de un spoiler elegant, non-ostentativ, de aceeasi culoare cu cea a masinii si, nu in cele din urma, de insertiile cromate care se regasesc si la nivelul plafonierei.
Noul Passat R-Line beneficiaza, desigur, de o suspensie sport mai joasa cu 15 mm decat a platformei clasice Passat din care provine. Tinand cont de garda joasa a masinii, noul R-line vine cu jante pe 17 inci din fabrica, iar indraznetii pot sa o echipeze chiar si cu 18 inci.

Nici interiorul nu duce lipsa de noutati si de detalii de echipare: scaune sport Kyalami, volan sport imbracat in piele, pedale metalice stainless, insertii „titanium silver” pe plansa de bord, pe panelurile usilor si pe consola centrala, dar si protectii de praguri cu stanta R-line.


Modelul este disponibil deocamdata doar in Germania, costul pachetului R-line fiind de aproximativ 1,000E.

Volkswagen Passat R-Line va fi diponibil pentru pre-comenzi la MIDOCAR incepand cu luna noiembrie.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2