Noul Volkswagen Amarok
Forță și eleganță pe patru roți

Noul Amarok nu este doar un alt pickup. Este o declarație clară că orice drum, indiferent cât de dificil, poate fi o destinație finală. Amarok face parte din familia de vehicule comerciale Volkswagen și aduce cu el o tehnologie modernă și un design nou, gata să redefinească segmentul premium.

Indiferent de modul în care doriți să utilizați noul Amarok, acest pickup este echipat cu numeroase sisteme de asistență pentru șofer care vă vor face fiecare călătorie mai ușoară și mai sigură. Acesta oferă o experiență premium cu detalii precum iluminarea ambientală și un sistem audio de înaltă calitate de la Harman Kardon.

Un aspect care atrage imediat atenția la noul Amarok este design-ul său impresionant. Cu o lățime mai mare și un ampatament extins, acest pickup promite o mobilitate îmbunătățită în teren dificil. Farurile moderne "IQ.Light" LED-Matrix și jantele opționale de până la 21 de inch contribuie la aspectul său deosebit.

Noul Amarok dispune și de pachete de design exterior complet noi, cu accente masculine, inclusiv stylingbar-uri și trepte proiectate în mod inovator. Fiecare element al exteriorului a fost conceput pentru a evidenția atitudinea puternică și robustă a vehiculului.

În plus, zona de încărcare din spatele cabinei este proiectată pentru a face față oricăror sarcini. Există suficient spațiu pentru a încărca un europalet transversal, asigurat cu chingi stabile. Amarok este construit pentru a rezista la provocări.

Noul Amarok: adaptat pentru orice

Vrei să afli mai multe?!
Solicită detalii sau înscrie-te la un Test Drive!​

Amarok 2023

Locațiile MIDOCAR

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2