Premii pentru Autovehiculele Comerciale Volkswagen!

Untitledd-e1371727156914
0

Premii pentru Autovehiculele Comerciale Volkswagen!

Autovehiculele Comerciale Volkswagen au obtinut premii internationale in luna mai si au fost lideri in categoria pe care o reprezinta.
Volkswagen Multivan a fost distins cu premiul „Motor Klassik Award”

Multivan dispune de toate calitatile pentru a deveni un autovehicul clasic si multipurpose. Cititorii revistei „Motor Klassik” si utilizatorii portalului on-line motor-klassik.de au decis ca Multivan este autovehiculul potrivit in orice imprejurare: este utilizat ca masina de familie, pentru excursii si calatorii sau ca business-mobil exclusiv. Modelul marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale are in urma sa o istorie de succes si un arbore genealogic cu stramosi faimosi si iubiti. Rolul lui a constat in construirea unei punti intre limuzinele de talie mare, Camper si Transporter.

Volkswagen Crafter este „Green Van 2013”

De trei ani, revistele „VerkehrsRundschau“ si „Trucker“ ofera marcile ecologice „Green Truck“ si „Green Van“. Crafter s-a impus la categoria „Transporter” (masini de transport) in fata a 18 concurenti. Alaturi de consumul redus, la victorie a contribuit si incadrarea tuturor motorizarilor in normele EEV, cel mai strict standard de poluare european in domeniul autovehiculelor comerciale. Premiul a fost decernat in cadrul Congresului de Logistica din Wiesbaden, Germania.

Crafter ocupa pentru a doua oara consecutiv locul intai in raportul Dekra

„Raportul dezavantajelor” intocmit de catre Dekra verifica dezavantajele autovehiculelor in trei clase de kilometri rulati: pana la 50.000 kilometri, intre 20.000 si 100.000 de kilometri si intre 100.000 si 150.000 de kilometri. Crafter s-a pozitionat in toate cele trei clase pe locul intai. Astfel, Volkswagen Crafter este castigator pentru a doua oara consecutiv in categoria Transporter.

Dekra este o organizatie internationala, unul dintre liderii mondiali in domeniul expertizei in zona sigurantei si calitatii relatiilor dintre indivizi si tehnologie, mediu si mobilitate.

Untitledd

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2