Primii 22.000 de copaci pentru padurea Volkswagen

06
0

Primii 22.000 de copaci pentru padurea Volkswagen

10.12.2010
Va anuntam saptamana trecuta ca Porsche Romania a planificat o noua actiune in continuarea parteneriatului inceput in 2007 cu Ministerul Mediului – O masina noua, un copac plantat – realizarea proiectului Padurea Volkswagen.
In cadrul actiunii desfasurate saptamana trecuta in apropierea comunei Borcea, judetul Calarasi, s-a atins un prim obiectiv al acestui proiect: s-au plantat 22.000 de copacei, cate unul pentru fiecare masina vanduta de catre Porsche Romania pe parcursul anului 2010.
Planul de impadurire a zonei din apropierea bratului Borcea se va intinde pe durata a 5 ani. Se urmareste impadurirea a 25 ha in zona dig-mal. Astfel, se va crea o perdea verde care va proteja aceasta zona puternic afectat de inundatiile din ultimii ani.

Aceste demersuri cu caracter eco se incadreaza in directia urmarita de constructorul Volkswagen. Asumandu-si pozitia unuia dintre cei mai importanti constructori auto la nivel global, doreste sa devina si mai responsabil fata de mediu.

In ultimii ani, Volkswagen a incercat sa dezvolte tehnologii prin care masinile sale sa aiba un impact cat mai mic asupra mediului, atat in timpul procesului de productie, pe durata utilizarii lor, cat si atunci cand nu-si mai pot indeplini rolul.

Blue Motion este tehnologia Volkswagen implementata deja pe aproape toate modelele marcii si reprezinta cel mai relevant mod prin care Volkswagen isi arata grija fata de mediu.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2