De la Vibrant Power la Love Brand: Schimbările Volkswagen Care Te Vor Inspira

De la Vibrant Power la Love Brand: Schimbările Volkswagen Care Te Vor Inspira
De la Vibrant Power la Love Brand: Schimbările Volkswagen Care Te Vor Inspira
0

De la Vibrant Power la Love Brand: Schimbările Volkswagen Care Te Vor Inspira

Este un moment palpitant pentru fanii Volkswagen! Anunțul recent al schimbărilor de brand ne-a captat atenția și vrem să ne asigurăm că sunteți la curent cu tot ce urmează.

Începând cu acest an, Volkswagen a decis să treacă de la imaginea de „Vibrant Power” la una de „Love Brand”. Acesta este un pas uriaș și unul care demonstrează evoluția și adaptabilitatea brandului Volkswagen. Și, desigur, vă împărtășim entuziasmul!

Ce înseamnă această schimbare?

„Love Brand” nu este doar un slogan, este o viziune. Volkswagen își propune să se concentreze pe aspectele care au consacrat-o ca o marcă pentru oameni, o marcă a emoției și autenticității. Acesta este un brand care a știut întotdeauna să fie inovativ și adaptabil, iar acum își reafirmă angajamentul de a oferi experiențe memorabile clienților săi.

Cum va arăta această schimbare?

Stilul „Love Brand” este unul care pune accent pe umanitate și emoțivitate. În 2019, Volkswagen a introdus aspectul Vibrant Power, dar acum a venit momentul pentru o nouă era, una care reflectă valorile sale fundamentale.

Schimbarea vizuală va fi văzută în toate aspectele comunicării de brand, atât online, cât și offline. De la elemente vizuale la stilul de comunicare, Volkswagen a pregătit o serie de noi elemente care îi vor ajuta pe dealeri să transmită această nouă viziune.

Ce urmează?

În următoarele luni, Volkswagen va continua adoptarea noului stil pentru a redeveni un Love Brand. Nu este doar o schimbare de imagine, ci o schimbare în abordarea întregului brand, bazată pe autenticitate și conexiunea cu oamenii.

Este un moment palpitant pentru Volkswagen și suntem entuziasmați să fim parte a acestei călătorii. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că toate schimbările vor fi implementate cu succes și că experiența dvs. cu Volkswagen va continua să fie una de neegalat.

Așadar, dacă sunteți la fel de entuziasmați de această schimbare ca noi, alăturați-vă nouă în această nouă etapă. Vă invităm să ne urmăriți în această călătorie și să descoperiți cum Volkswagen va continua să se redefinească, oferind experiențe inovatoare și emoționante. Volkswagen nu este doar un brand, este o comunitate, iar acum, mai mult ca oricând, ne mândrim să fim parte a acestei comunități.

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2