Service autorizat Volkswagen, Audi și Skoda

În service-urile noastre beneficiezi întotdeauna de consiliere adaptată tipului tău de automobil, dar și de cele mai eficiente pachete de piese și servicii, adaptate vârstei acestuia. Selectează oferta Volkswagen Service și te vom contacta pentru programare în unul dintre cele două service-uri auto, MIDOCAR Otopeni sau MIDOCAR Vitan.

Află mai multe

Volkswagen Service

Verifică lista serviciilor de mai jos sau alege ofertele Volkswagen Service și te vom contacta pentru programare în unul dintre cele două service-uri auto: MIDOCAR Otopeni sau MIDOCAR Vitan.

Mecanică

Mecanică

ITP

ITP

Service express

Service express

Depozitare Roti

Depozitare Roti

Tinichigerie

Tinichigerie

Tractări

Tractări

Vopsitorie

Vopsitorie

Accesorii

Accesorii

Oferte

Daună clienți neasigurați 20% reducere la piese pentru lucrările de tinichigerie

Ai avut un incident și ești nevoit să susții costurile cu reparația mașinii?

Te ajutăm noi! Avem oferte special create pentru mașinile care nu beneficiază de acoperirea unei polițe CASCO.
Află mai mult

Hotel de roți

De două ori, în fiecare an, ai aceeași problemă: trebuie să montezi mașinii tale roțile adaptate sezonului și să depozitezi setul schimbat.

Pentru o viață cât mai lungă a roților, se recomandă pastrarea lor în condiții optime. Hotelul nostru de roți îți oferă garanția că vor fi păstrate în cele mai bune condiții!

PRELUARE și PREDARE auto 180 LEI, TVA inclus Pentru București și județul Ilfov

Ai nevoie de o reparație, de un serviciu de întreținere sau pur și simplu de o verificare? Nu este nevoie să te deplasezi cu mașina în service. Tu stai acasă în siguranță, iar noi ne ocupăm de mașina ta. Venim la tine, o preluăm, îi facem verificările și reparațiile necesare și o aducem înapoi.
Află mai mult

Oferte modele 2014-2016 / 30% reducere la inspecția de service

Cu cât mașina are o experiență mai mare, cu atât are nevoie de mai multă atenție pentru a fi siguri că nu ne pune în pericol viața. Ofertele noastre sunt gândite nu numai în funcție de model, ci și de uzură.

O mașină care a beneficiat în mod constant de servicii de calitate își va păstra valoarea mult mai mult timp.  Află mai mult

Oferte modele în 2013 sau anterior. 20% reducere la piesele de schimb!

Ofertele noastre sunt gândite nu numai în funcție de model, ci și de uzură. Cu cât mașina are o experiență mai mare, cu atât are nevoie de mai multă atenție pentru a fi siguri că nu ne pune în pericol viața.
Află mai mult

Inspecție Tehnică Periodică. ITP cost unic 155 lei 

Lasă grija ITP-ului la MIDOCAR. În cele doua reprezentanțe, MIDOCAR Vitan și MIDOCAR Otopeni poți efectua inspecția tehnică periodică. Autovehiculele cu o vechime între 3 și 10 ani trebuie să efectueze ITP-ul o dată la doi ani, iar cele cu o vechime mai mare de 12 ani în fiecare an. Află mai mult

Solicită servicii

  Numele și prenumele tău pentru a ști cui ne adresăm.
  Un număr de telefon la care te putem contacta.
  Adresa ta de email pentru a-ți putea răspunde.
  Otopeni sau Vitan.
  Exemplu: Vopsitorie.
  Exemplu: am nevoie de serviciul de vopsitorie pentru piesele următoare: ușă dreapta, bară spate.
  Sunteţi de acord să primiţi, pe viitor, informaţii cu caracter comercial din partea MIDOCAR?