Stiati ca MIDOCAR este dealerul auto din Romania cu cei mai multi fani pe Facebook?

stiati-ca-11
0

Stiati ca MIDOCAR este dealerul auto din Romania cu cei mai multi fani pe Facebook?

06.06.2012

Facebook, cea mai traficata retea sociala din lume, a devenit, pe langa un loc in care oamenii isi regasesc colegii de scoala, tin legatura cu prietenii sau culeg informatii din domeniile care ii pasioneaza, si un important canal de comunicare prin intermediul caruia companiile se promoveaza. Firmele investesc bugete genereroase pentru comunicarea pe aceasta retea sociala si au departamente specializate in promovarea online, totul pentru a se impune si a deveni vizibili pe Facebook.

Acesta este motivul pentru care astazi anuntam cu mandrie ca, potrivit clasamentului intocmit de Facebrands*, MIDOCAR este dealerul auto din Romania care a strans in jurul sau comunitatea cea mai mare pe Facebook – peste 8.500 de fani!

In 2009 am pornit timid comunicarea in mediul online, prin crearea blogului midocaracter.ro si activarea platformelor  sociale Twitter si Facebook.  Am ajuns aici fara investitii financiare sau colaborari cu agentii specializate. In acesti trei ani de experienta Social Media,  am incercat sa mentinem o comunicare coerenta, o prezenta puternica pe aceste platforme si o legatura originala si interactiva cu fanii marcilor pe care le reprezentam.

Pentru a ne asigura pozitia de lider, in luna mai a acestui an, am implementat prima campanie platita pe Facebook, care ne-a marit comunitatea cu peste 2,000 de noi fani in doar 3 saptamani. Aplicatia incurajeaza utilizatorii sa isi imagineze senzatia la volanul masinii preferate si isi propune sa le transmita utilizatorilor starea de spirit specifica unei masini cu atitudine.

Va invitam pe pagina Echipei MIDOCAR, acolo unde, prin intermediul aplicatiei „Vreau in locul lui Meme”, ii puteti lua locul mascotei la volanul unuia dintre modelele Volkswagen. Promitem ca va veti distra!

De curand, am separat marcile Volkswagen si Audi pe Facebook, pentru a ne concentra mai mult pe promovarea fiecareia.  Astfel, am creat un cont nou, dedicat in exclusivitate marcii Audi, pe care il construim rabdatori si pe care va invitam sa il sustineti: www.facebook.com/MIDOCAR.Audi

*Facebrands – platforma de monitorizare a conturilor de companie active pe Facebook care masoara activitatea zilnica a acestora
Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2