Audi Q2 S-line 3.5TFSI 150CP

Home Stoc Auto Rulate Audi Q2 S-line 3.5TFSI 150CP

Audi Q2 S-line 3.5TFSI 150CP

Model: Q2Stock: 10199/3392
  • CombustibilMotorina
  • KM24.104
  • Motorizare2.0 cc
  • CaroserieSUV
  • TRASMISIEAutomatic
  • Echipari
  • Date autovehicul
  • Locatie

Echipari

 

Audi connect apel de urgenta service Audi connect Navigation & Infotainment
Audi Phone Box - Wireless Charging Qi Audi Sound system
Carlig de remorcare Cheie confort, fara Safelock
Climatizare automata confort cu 2 zone Cruise control cu limitator de viteza
Geamuri spate fumurii Jante aliaj 7Jx18 design 5 brate Dynamik
Pachet asistenta la parcare Pachet confort plus
Pachet cotiera centrala fata confort Pachet depozitare si pachet portbagaj
Pachet depozitare si portbagaj Pachet navigatie
Pachet siguranta copii Portbagaj cu actionare electrica
Roata de rezerva compacta Scaune fata incalzite
Volan multifunctional plus

 

Date autovehicul

Consum: 6,4 l/100km
Noxe: 145 g/km
Norma poluare: Euro 6
Oferta este valabilă până la data de 24.07.2023
WAUZZZGA5MA022427

Stimați vizitatori, mulțumim pentru vizita pe site-ul Audi Approved Plus! Ne rezervăm dreptul de a implementa modificări pe website fără o informare prealabilă. Deși lucrăm în fiecare zi la menținerea corectitudinii informațiilor afișate, totuși, acest website ar putea conține erori și omisiuni pentru care nu ne putem asuma răspunderea. Imaginile folosite sunt destinate exemplificării și ca atare sunt doar cu titlul de prezentare. Prețul afișat este stabilit, de o manieră independentă, de către dealerul care comercializează autoturismul în cauză, în conformitate cu propria politică comercială.

Prețurile în lei iau în considerare cursul anunțat de Porsche Bank din ziua interogării website-ului. Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați Partenerul Audi Approved Plus care comercializează autoturismul în cauză.

*Exemple de calcul

Calcule reprezentative pentru avans 25%, 60 de luni, VR 20%.

Bonus 4% - autoturism cu vechime mai mică de 12 luni

Rată leasing 669 EURO (TVA și CASCO incluse) pentru Audi A6 Design 40 TDI 204 CP.

Acest calcul de rată este valabil pentru persoane fizice, produs Leasing Financiar Clasic oferit prin Porsche Leasing Romania IFN SA, preț auto recomandat 43.680 EUR (bonus financiar 4% aplicat), avans 25% (10.920 EUR), durată contractuală 60 luni, dobândă variabilă EUR 6,39%, DAE finanțare 6,88%, DAE total (finanțare și asigurare) 15,73%, volum finanțat 32,760 EUR, comision analiză dosar 298 EUR, total plăți contract 60.090 EUR. Bonusul financiar implică o perioadă de finanțare minimă de 24 luni și o poliță de asigurare CASCO prin Porsche Asigurări – 6 luni CASCO gratuit. Toate valorile includ TVA. Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice și este valabilă până la 30.09.2022.

Pentru un calcul reprezentativ dedicat persoanelor juridice, vă rugăm contactați un distribuitor autorizat.

Bonus 3% - autoturism cu vechime mai mare de 12 luni

Rată leasing 552 EURO (TVA și CASCO incluse) pentru Audi A4 Advanced 35 TDI 163 CP.

Acest calcul de rată este valabil pentru persoane fizice, produs Leasing Financiar Clasic oferit prin Porsche Leasing Romania IFN SA, preț auto recomandat 34.435 EUR (bonus financiar 3% aplicat), avans 25% (8.609 EUR), durata contractuală 60 luni, dobânda variabilă EUR 6,39%, DAE finanțare 6,97%, DAE total (finanțare și asigurare) 17,64%, volum finanțat 25.826 EUR, comision analiză dosar 298 EUR, total plăți contract 48.898 EUR. Bonusul financiar implică o perioadă de finanțare minimă de 24 luni și o poliță de asigurare CASCO prin Porsche Asigurări – 6 luni CASCO gratuit. Toate valorile includ TVA. Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice și este valabilă pana la 30.09.2022.

Pentru un calcul reprezentativ dedicat persoanelor juridice, vă rugăm contactați un distribuitor autorizat.

Oferta prezentată este valabilă în limita stocului disponibil. Disponibilitatea pe website nu garantează disponibilitatea modelului pentru achiziție. Vă rugăm să vă adresați Partenerului Audi Approved Plus pentru disponibilitate și alte informații. Vă dorim lectură plăcută pe website-ul Audi Approved Plus Romania!

Informatii pentru consumatori

Valorile privind consumul și emisiile de CO₂ au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO₂. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO₂ măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.audi.ro/stiri/wltp

Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO₂ în ceea ce privește vehiculul.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO₂ pot fi obținute la dealerii autorizați.

Locatie

27,900 €

TVA Inclus deductibil

Contact Dealer0740 108 424
Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2