START Test Drive Beetle!

12
0

START Test Drive Beetle!

14.12.2011

Saptamana trecuta va anuntam ca avem Beetle. Si nu doar unul, ci cate patru Beetle-uri de test drive pentru fiecare reprezentanta a MIDOCAR!

Daca in prima faza veti fi tentati sa alegeti buburuza in functie de culoare – pentru ca avem 4 variante care va fura privirea – nu uitati ca fiecare masina are varianta ei de motorizare!

La MIDOCAR Otopeni avem 3 variante de echipare ale lui Beetle Design de 1.2 TSI/ 105 CP si un puternic Beetle Sport de culoare rosie, cu motor de 2.0 TFSI si 200 CP.

La MIDOCAR Vitan va asteapta alte 4 buburuze cu capacitate de 1.2 TSI si 105 CP, cutie manuala si varietate de 4 culori: Alb (Candy Weiß), Negru (Schwarz), Alb (Oryx White Metallic), Rosu (Tornadorot).

De fapt, nu stim exact ce o sa va incante mai mult la Noul Beetle: designul si culorile tari, consumul mediu de 5,9 L/100 Km, dotarile standard foarte multumitoare sau optionalele care il transforma intr-un rebel al asfaltului…?

Pentru ca vrem sa va aflam motivatia, va asteptam in test drive!

Consilierii de vanzari de la MIDOCAR Otopeni (vw@midocar.ro, 021.300.79.60/70) si MIDOCAR Vitan (vw-vitan@midocar.ro, 0750.236.400) va pot oferi mai multe informatii despre optiunile de personalizare pe care le aveti la dispozitie, in cazul in care va ganditi sa inaintati o precomanda pentru noul Volkswagen Beetle.

Preturile incep de la 16.376 Euro pentru varianta standard de 1.2 TSI, careia i se pot adauga optiuni precum pachet climatronic cu doua zone de reglare a temperaturii, scaune incalzite, park pilot sau senzori de ploaie.

Lista completa de preturi poate fi gasita aici.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2