Touareg Edition X. Zece ani de eleganta, confort si suveranitate in off-road.

DSC06412
0

Touareg Edition X. Zece ani de eleganta, confort si suveranitate in off-road.

La 10 ani de la lansarea primului SUV produs de Volkswagen, compania germana a pregatit o editie speciala a modelului Touareg, condimentata cu elemente exclusiviste: Touareg Edition X. Incepand din luna iulie, modelul este disponibil pentru test-drive la MIDOCAR Vitan.

Timp de un deceniu, Volkswagen Touareg a reusit sa imbine calitatile excelente de off-road cu eficienta si confortul specifice clasei premium. Pentru a marca aceasta aniversare, Volkswagen a creat un model special, cu o selectie exclusivista de dotari si optiuni.

Touareg Edition X este disponibil in Romania cu motorizarea 3.0 V6 TDI, care dezvolta 245 CP si 550 Nm. Pachetul aniversar configureaza masina cu jante din aliaj usor Moab 8.5Jx19, lampi spate rosu inchis cu LED, faruri Bi-Xenon cu iluminare dinamica la virare si reglare automata a distantei de iluminare. Pachetul de design „Chrome & Style” este inclus in configuratia standard si adauga masinii accente stralucitoare: ţevi de eşapament cromate, ornamente cromate la praguri şi la geamurile laterale, protecţie cromata pentru pragul portbagajului, dar şi lamele cromate la gurile de aerisire.

Look-ul exclusivist este completat de tapiteria din piele Nappa cu model in relief si aspect de tesatura, trapa panoramica si bare longitudinale cromate de pe plafon, precum si de praguri de aluminiu inscriptionate Touareg X, iluminate pentru sofer si pasagerul din dreapta. Confortul la interior este sporit de scaunele cu reglaj electric pe 14 directii si suport lombar electric, atat pentru sofer cat si pentru pasagerul din dreapta, precum si de geamurile laterale din spate si de luneta cu 65% absorbtie a luminii.

Pachetul optional “Croaziera” completeaza caracterul elegant al masinii: suspensie pneumatica, Park Pilot, Area View (sistem de camere video), climatronic pe 4 zone, computer bord “Premium” cu display color, capacitate rezervor marita la 100 litri. Pentru lista completa de dotari optionale accesati acest link.

Preturile pentru Touareg Edition X incep de la 52.040 Euro (TVA inclus).

Pentru oferta personalizata si test-drive, contactati:

MIDOCAR Vitan

0750.236.400 | vw-vitan@midocar.ro | Splaiul Unirii 643-673, Sector 3, Bucuresti

MIDOCAR Otopeni

021.300.79.60/70 | vw@midocar.ro | Sos. Odai 219-225, Sector 1, Bucuresti

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2