NOUL TOUAREG
Leading the way.
CONTINUĂ
Aflat la cea de-a treia generație, Noul Touareg se diferențiază printr-un design impunător și dinamic, pus în evidență de linii clare și detalii unice. Secțiunea frontală, accentuată de grila cromată și alungită, de ornamentele din bară și farurile LED, contribuie la crearea unei imagini puternice pentru noul model SUV.
Noul Volkswagen Touareg duce eleganța la un nou nivel: materiale de înaltă calitate, suprafețe rafinate și habitaclu cu dimensiuni generoase. Interiorul luxos, extrem de confortabil și functional transformă calătoriile în momente pline de relaxare. Alegerea pachetului opțional de lumini ambientale vă va oferi posibilitatea de a adapta interiorul în funcție de starea dumneavoastră de spirit.
Noul Touareg este disponibil în trei linii de echipare — Elegance, Atmosphere și R-Style —, cu un motor de 3.0 litri diesel și o putere de 231 CP sau 286 CP. Cutia automată în opt trepte și suspensia pneumatică, ambele disponibile în dotările standard, oferă un confort sporit în timpul deplasării, atât pe şosea, cât şi în off-road. În premieră absolută pentru Volkswagen, noul model dispune, ca opțional, de un sistem de direcție integral, care permite ca virarea să se facă și cu roțile din spate.
Complet conectat, Noul Touareg își asigură o poziție preferențială datorită tehnologiei și sistemelor de asistență pentru șofer. Implementate prima dată pe un model Volkswagen, farurile IQ. Light – LED - Matrix, Inovission Cockpit, Night Vision sau Head-up Display sunt doar câteva dintre opționalele care plasează acest model în categoria premium, nu doar în ceea ce privește designul, ci și din punct de vedere al sistemelor inovatoare.
Construit pentru a face față oricărei provocări, Noul Volkswagen Touareg reprezintă o declarație puternică despre eleganță și modernitate, aducând un nou suflu în segmentul auto premium. Echipat cu sisteme tehnologice de ultimă generație, vă va oferi, cu siguranță, o experiență unică în materie de condus.
  Solicită Ofertă
 Test drive
Sunteţi de acord să primiţi, pe viitor, informaţii cu caracter comercial din partea MIDOCAR?
DA
NU
Trimite