Transformați-vă Experiența cu Service-ul Auto Prin Service Booking Online (SBO)

1-1024x567
0

Transformați-vă Experiența cu Service-ul Auto Prin Service Booking Online (SBO)

În era digitală în care trăim, eficiența și conveniența devin esențiale pentru a răspunde nevoilor crescânde ale clienților. De la a cumpăra online la a programa întâlniri, consumatorii caută în mod constant soluții care să economisească timp și efort. În acest context, ne mândrim să vă prezentăm Service Booking Online (SBO), platforma noastră inovatoare pentru programări de service auto online.

Ce este Service Booking Online (SBO)?

SBO este o aplicație web ușor de utilizat, care permite clienților noștri să-și programeze vizitele la service direct de acasă sau de la birou. Această aplicație este disponibilă non-stop și oferă o vedere în timp real asupra disponibilității atelierului nostru și a consilierilor de service. Cu doar câteva clicuri, puteți selecta marca autovehiculului dumneavoastră, fie că este vorba de Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche sau Volkswagen Commercial Vehicles, și puteți programa întâlnirea conform cu programul dumneavoastră.

Cum vă poate ajuta SBO?

Optimizare și eficiență: SBO elimină suprapunerile de programări, asigurându-se că vizita dumneavoastră la service este cât mai fluentă posibil. Prin utilizarea SBO, angajații noștri pot dedica mai mult timp îmbunătățirii experienței dumneavoastră de service, deoarece clienții furnizează toate datele necesare în timpul procesului de rezervare.

Flexibilitate și personalizare: SBO vă oferă posibilitatea de a alege dintre o varietate de servicii și pachete. De la serviciile promovate de importator la pachetele personalizate de întreținere sau oferte de reparații, aveți libertatea de a selecta cea mai potrivită opțiune pentru nevoile dumneavoastră.

Comoditate și control: Cu SBO, aveți posibilitatea de a selecta tipul de recepție, un consilier de service preferat, precum și un autovehicul de înlocuire. Puteți, de asemenea, solicita o notificare pentru a vă reaminti de programare și puteți menționa ora dorită pentru returnarea autovehiculului.

Cum să Utilizați Service Booking Online (SBO) în 8 Pași Simpli

Navigarea pe SBO este un proces intuitiv și accesibil tuturor, indiferent de nivelul de familiaritate cu tehnologia. Iată pașii simpli pe care trebuie să îi urmați pentru a vă programa:

  1. Alegeți Locația: Avem două locații la dispoziția dumneavoastră: Midocar Vitan sau Midocar Otopeni. Faceți clic pe linkul corespunzător pentru a selecta locația dorită.
  • Alegeți Marca Mașinii Dumneavoastră: Indiferent că aveți un VW, VW utilitare, Skoda sau Audi, SBO este aici pentru a vă ajuta. Selectați marca vehiculului dumneavoastră.
  • Alegeți Serviciile de Care Doriți să Beneficiați în Service: De la întreținerea regulată până la reparații mai complexe, SBO vă permite să selectați serviciile de care aveți nevoie.
  • Selectați Consilierul Dumneavoastră de Service: Dacă aveți un consilier preferat, puteți selecta acest lucru în aplicație. Dacă nu, nu vă faceți griji, toți consilierii noștri sunt pregătiți să vă ofere un serviciu excepțional.
  • Selectați Ziua și Ora la Care Doriți să Veniți în Service: Cu SBO, puteți vedea în timp real disponibilitatea programărilor și puteți alege cea mai convenabilă perioadă pentru dumneavoastră.
  • Completați Datele Dumneavoastră Personale și Datele Mașinii: Asigurați-vă că toate informațiile sunt corecte, pentru a ne ajuta să vă oferim cel mai bun serviciu posibil.
  • Verificați Detaliile Introduse: Faceți un ultim control pentru a vă asigura că toate informațiile sunt corecte.
  • Confirmați Programarea: Ultimul pas este confirmarea programării. După aceasta, tot ce trebuie să faceți este să vă prezentați la data și ora selectate!

Cu SBO, procesul de programare a vizitei la service a devenit mai simplu ca niciodată. Profită de tehnologie și de confortul acesteia și programează-te online astăzi!

De ce să alegeți SBO?

SBO este mai mult decât o simplă aplicație de programare; este un pas important spre viitor în domeniul service-urilor auto. Alegând SBO, veți beneficia de comoditatea programării online, optimizându-vă vizita la service și economisind timp prețios.

Deci, nu mai așteptați. Faceți următorul pas în direcția confortului și eficienței și încercați Service Booking Online (SBO) astăzi!

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2