Vacanța de vară începe cu Graffiti Wrooom #4

Cover-Event-FB-var-2
0

Vacanța de vară începe cu Graffiti Wrooom #4

A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată… un micro-festival urban pus pe roți de un dealer auto. Tradiția continuă, iar Graffiti Wrooom ajunge, anul acesta, la a 4-a ediție. Pe 10 iunie, acoperim asfaltul cu gazon și montăm șezlongurile, punem culori pe cer și redeschidem porțile reprezentanței din Vitan pentru a-ți oferi o zi interactivă și relaxantă, departe de agitația orașului.

Despre Graffiti Wrooom am putea spune că este un festival al contrastelor. Vei întâlni aici, alăturate, mașini clasice și cele mai noi modele Volkswagen și Audi, vei afla despre cele mai importante momente din istoria auto și vei putea profita de oferte exclusive, vei întâlni expozanți cu idei originale, te vei distra și te vei relaxa. Conform tradiției, atmosfera de festival va fi întreținută de Portocală, bus-ul T2 B Panel transformat de Autobaza în studio de radio mobil, cu al său playlist indie rock și rock alternative.

Pentru ediția de anul acesta ți-am pregătit o fascinantă călătorie în timp, alături de Volkswagen Bulli, ajuns la 70 de ani de la prima schiță, și de Audi Tradition, care aniversează nu mai puțin de 25 de momente importante. Însă, cea mai importantă aniversare pentru noi este împlinirea celor 25 de ani de când am livrat primele modele Audi și Volkswagen în România. Transformăm camera de livrare într-un spațiu de poveste, unde peste 100 de fotografii îți vor destăinui istoria MIDOCAR. Ne vor onora cu prezența două modele clasice deosebite: Audi 80 și Audi 100.

Zona Retro Camping Display o vei recunoaște după aerul de vacanță pe care îl emană. Sub pleiada de umbrele colorate, vor sta parcate Bus-uri și Broaște, șezlonguri și hamace, care te vor invita să trăiești spiritul de camping de altă dată. Iar pentru că anul 2017 este unul aniversar pentru modelul Transporter, tabloul va fi completat de un Volkswagen Multivan SIX Generation, un model tribut adus legendarului Bus.

La Graffiti Wrooom, avem și câțiva invitați speciali. Un Volkswagen Käfer, proaspăt recondiționat și încă neasamblat, va fi expus, piesă cu piesă, în showroom-ul Volkswagen. Știi display-urile de tipul „Exploded View”? Exact asta te așteaptă. Tot aici vei găsi modele spectaculoase, abia lansate: noul Volkswagen Arteon și Audi Q7 e-tron. În #GolfCorner, spațiul nonconformist dedicat noului model, te vor aștepta Golf GTI și GTD, dar și … mingi de golf! Îți lansăm, astfel, o invitație la joacă și la explorare de noi tehnologii.

Și dacă tot am vorbit despre joacă, trebuie să-ți povestim și despre Playground Area. Este o zonă în care vârsta nu mai contează, iar grijile rămân deoparte. Hai să ne-amintim de șotron, să desenăm cu creta colorată pe asfalt, să facem baloane de săpun și castele de nisip!

Nu vor lipsi de la Graffiti Wrooom artiști talentați și cele mai interesante proiecte din București. Expozanții cu idei originale îți vor prezenta proiectele lor și te vor angrena în ateliere interactive, în timp ce curtea reprezentanței din Vitan va prinde culoare printr-un graffiti by Partialcolor, ce va sintetiza 25 de ani de Audi și Volkswagen în România. Te vei putea întâlni la a 4-a ediție Graffiti Wrooom cu: Alexandru Maris, All4Smile, Bicicletele Pegas, Ilik’Art, Chocolat Salon, Fairies Touch, Handmade Revolution, Kendama Romania, Minor Swing, Mutunache, Pink Zipper, Vegart, Velio Gifts, The Bus, Time In, Wood Be Nice. Fotograful de serviciu va fi, și de această dată, Radu Fugarescu. 🙂

Tabloul general al evenimentului va fi completat și de sesiuni de test drive. Gama Volkswagen, de la up! până la Touareg, va fi prezentă pentru ca tu să afli totul despre tehnologia și dotările celor mai noi modele. Iar pentru a experimenta progresul prin tehnologie, te invităm în zona Audi. Acolo vei putea testa: Audi Q2, Audi A4, Audi A5 Sportback, Audi Q5, Audi A6 sau Audi Q7.

Ne-am gândit și la ce se va întâmpla cu mașina ta în timp ce te relaxezi la festival. Dacă ești posesor de Volkswagen, Audi sau ŠKODA, îți propunem prețuri speciale pentru igienizarea instalației de climatizare, schimbul filtrului de praf și polen sau pentru schimbul de ulei.

Don’t miss Graffiti Wrooom #4! Ne vedem pe 10 iunie, la MIDOCAR Vitan. Intrarea la eveniment este liberă.

Încheiem cu mulțumiri către prietenii de la Autobaza și Volkswagen Classic Club, cu ajutorul cărora punem pe roți, an de an, acest eveniment. Mulțumiri se duc și către partenerii noștri: Castrol Romania și Porsche Finance Group.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2