The place to be, the cars to have.

logo
0

The place to be, the cars to have.

Lansarile de masini noi au nevoie de locatii cel putin la fel de spectaculoase, pe cat sunt si tehnologiile care le insotesc. Clientii marcilor noastre se vor bucura, incepand cu anul 2013, de un nou concept pentru evenimentele MIDOCAR. Alaturi de Resortul „Vila 23” din Snagov, vom marca, de acum inainte, cele mai importante momente din piata auto.

Recent relansata, Vila 23 este exemplul ca evolutia face parte din noi. Design-ul interior modern si dotarile de ultima generatie, alaturi de serviciile personalizate si de facilitatile extinse de recreere fac din acest resort „locul in care vrei sa fii”.  Iar incepand de anul viitor, prin parteneriatul MIDOCAR –  Vila 23,  resortul va intra in circuitul celor mai vizitate locatii de expunere a „masinilor pe care trebuie sa le ai”.

Ambianta distinsa si relaxanta a Vilei 23 o descrie drept locatia perfecta pentru organizarea de evenimente pentru marcile Volkswagen si Audi. Salonul resortului este scaldat in lumina naturala prin peretii de sticla si ofera o vedere superba asupra lacului si a padurii. Resortul se afla la doar 20 de minute de aeroportul Henri Coanda si la 30 de minute de Bucuresti, fiind accesibil din DN1, ori direct de pe autostrada Bucuresti – Ploiesti, iesire Snagov. Accesul este posibil si traversand lacul Snagov cu barca, Vila 23 avand un ponton modern pentru 12 barci.

Structura complexului cuprinde:

  • Hotel de 4*, cu o capacitate de 33 de camere deluxe si 4 apartamente;
  • Restaurant elegant, cu meniu a la carte international cu influente mediteraneene, frantuzesti si asiatice; capacitate 70 de locuri in spatiul interior si 150 de locuri in cele trei sali atrium cu vedere a lacului;
  • Terasa deschisa ofera un supliment de 50 de locuri;
  • Lounge Bar acoperit si cu terasa in aer liber;
  • Centru SPA de 800 mp: 10 camere de masaj corporal din care 3 cu echipamente de hidroterapie, o camera destinata tratamentelor faciale, piscina interioara cu instalatii de inot contra curent, dusuri emotionale, hammam, sauna uscata, 2 cabinete medicale cu echipament de hidrocolonoterapie si ozonoterapie, camera de relaxare cu fotolii incalzite si vedere panoramica a lacului Snagov;
  • Piscina in aer liber si Poolbar;
  • 3 Sali de conferinte si evenimente, cu capacitate totala de 130 de locuri;
  • Parcare cu capacitate de 150 de locuri.

Deja am inceput sa programam datele primelor evenimente pe care MIDOCAR le va organiza in parteneriat cu Resortul Vila 23.  Suntem incantati sa putem conduce experienta Volkswagen si Audi la urmatorul nivel, in afara showroom-urilor noastre, si suntem siguri ca si clientii si partenerii nostri vor aprecia evolutia conceptuala a evenimentelor MIDOCAR.

Pentru mai multe detalii despre resort, va invitam pe pagina de Facebook „Vila 23”.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2