Vine Craciunul! Tu ce cadou ii cumperi masinii tale?

RS938_original_jpg_noalpha
0

Vine Craciunul! Tu ce cadou ii cumperi masinii tale?

19.12.2011

Iarna asta iti propunem RoadRunner-ul celor de la Prestigio. Se incadreaza perfect sub bradutul.. din masina si iti va fi companion in orice moment in trafic.

Prestigio RoadRunner HD1 este un aparat digital mobil de inregistrat, care este martor de incredere in orice situatie neprevazuta sau accident din trafic. Aparatul are un procesor puternic ce permite o inregistrare HD 720P la o rezolutie de 1280 x 720 si 30 cadre pe secunda, astfel incat orice detaliu este redat cu maximum de claritate.

Dispozitivul poate inregistra pe card SD cu o capacitate de pana la 32GB si este capabil sa stocheze pana la 6 ore de filmare, are playback in timp real si permite afisajul timpului. De asemenea, RoadRunner HD1 dispune de optiunea de ajustare automata a sensibilitatii la lumina si reda imagini clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

O alta caracteristica importanta este unghiul de filmare de 120 de grade, care permite inregistrarea unei suprafete mult mai mari din aria vizuala. Senzorii de miscare permit identificarea potentialelor scene importante filmate, astfel incat nu mai este nevoie de verificarea tuturor imaginilor inregistrate

RoadRunner HD1 rezista la temperaturi variate, de la -35˚C pana la +70˚C, asa ca poate fi folosit atat in conditii de caldura extrema, cat si la temperaturi foarte scazute.

Aparatul functioneaza cu o baterie Li-Ion ce poate fi reincarcata sau cu un incarcator pentru masina DV de 5V, asa ca indiferent de distanta, RoadRunner este disponibil in orice moment.

RoadRunner e disponibil la partenerii Asbis Romania. Imagini si mai multe informatii despre produs sunt disponibile la aceasta adresa.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le ofera consumatorilor din peste 70 de ţari combinaţia intre eleganţa, calitate şi tehnologie avansata. Portofoliul sau cuprinde diverse colecţii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple şi multe altele.

Prestigio promite sa asigure produse inovative şi fiabile, astfel incat sa corespunda cererii in creştere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2