Volkswagen Amarok Canyon. Born to be wild!

6
0

Volkswagen Amarok Canyon. Born to be wild!

Impatimitii off-road-ului sau ai vacantelor petrecute pe teritorii greu accesibile au la dispozitie un nou model pick-up de la Volkswagen pentru escapade: Noul Amarok Canyon.

Anticipat de conceptul dezvaluit la Salonul de la Geneva in martie 2012, Amarok Canyon a prezentat mare interes in randul pasionatilor de sporturi extreme. De aceea, Volkswagen a hotarat sa nu ii mai tina in asteptare si sa le ofere, incepand cu anul 2013, o editie speciala a modelului.

am0356

Motoarele puternice si performante 2.0 TDI dezvolta 103 kW, respectiv 132 kW si vor propulsa masina pe teritorii pana acum inaccesibile soferilor. Jantele de 17 inchi Roca, incaltate cu anvelope all-terrain si tractiune integrala 4MOTION (selectabila sau permanenta) pot explora inaltimi greu de cucerit.

Noul Amarok Canyon promite sa devina iconic in a sa culoare de prezentare „Copper Orange”. In paleta de culori mai exista si variantele Natural Grey Metallic, Sand Beige Metallic, Reflex Silver Metallic, Straightlight Blue, Candy White si Deep Black.

Scutul de protectie cu elemente in culoarea caroseriei si rampa pentru cele patru proiectoare, disponibila optional, intregesc impresia de offroad veritabil. Acest Freestyle-mobil nu ofera numai libertate deplina de miscare, ci si o paleta foarte ampla de culori si optionale disponibile pentru individualizarea masinii. Volanul imbracat in piele si manerul schimbatorului de viteze au cusaturi portocalii, iar inelele decorative pentru gurile de ventilatie sunt vopsite in Copper Orange, pentru o asortare perfecta cu exteriorul. Interiorul este individualizat de tapiterie de piele Nappa / Vienna si de cotiera imbracata in piele Nappa. Covorase rezistente de cauciuc protejeaza acoperirea standard de tip mocheta.

Elementele de design sunt fie de un negru lucios, in cazul Stylingbar-ului si al Rollcover-ului ce se poate incuia, fie de un negru mat, cum sunt ornamentele pentru pasajele rotilor sau folia de design ce poarta inscriptia Canyon.

Pentru configuratii si oferte de pret, adresati-va consilierilor nostri:

MIDOCAR Otopeni (vw@midocar.ro ; 021.300.79.60/70)

MIDOCAR Vitan (vw-vitan@midocar.ro ; 0750.236.400)

Pentru inscriere la test-drive, puteti accesa si formularul dedicat Volkswagen Amarok: amarok.midocaracter.ro

 

 

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2