Volkswagen Race Touareg 2, in showroom-ul MIDOCAR Vitan

Volkswagen-Race-Touareg-2-MIDOCAR-Vitan-1-e1369816689247
0

Volkswagen Race Touareg 2, in showroom-ul MIDOCAR Vitan

Volkswagen Race Touareg 2, masina de expozitie personalizata Dakar, este expusa la dealer-ul Volkswagen MIDOCAR Vitan. Masina poate fi admirata in showroom pana pe 7 iunie.

 Castrol Romania a facut posibila aducerea in tara a unui exemplar de expozitie Volkswagen Race Touareg 2, identic celui participant la Raliul Dakar din anul 2007. Timp de 12 zile, modelul este accesibil publicului pentru vizionare, la MIDOCAR Vitan

Masina a fost prezentata prima data publicului la Essen Motor Show in anul 2006. In urma participarii la cea de-a 29-a editie a competitei de la Dakar, din 2007, echipa formata din Mark Miller si Ralph Pitchford a clasat Volkswagen pe pozitia a patra. In anul 2008, Volkswagen Race Touareg 2 a ocupat pozitia secunda la Central European Rally, sub pilotajul lui Carlos Sainz, iar in 2009, echipa Volkswagen a revenit in forta si a ocupat primele 3 pozitii ale Raliului de la Dakar. A fost momentul in care Volkswagen a inscris prima victorie a unei masini cu motorizare diesel in istoria maratonului Dakar.

Modelul original este echipat cu un motor de 5 cilindri in linie, de 2500 cmc, care dezvolta 285 CP si un cuplu de 600 Nm. Masina este realizata din compozit de fibra de cabon, fixat pe un sasiu de otel, suspensie cu brate duble, arcuri elicoidale si amortizoare duble. Greutatea totala este de 1.788 kg. Transmisia de pe Race Touareg 2 este manuala secventiala, in 6 trepte, iar tractiunea 4×4 este permanenta. Fisa tehnica este accesibila in acest link.

Masina se afla in showroom-ul Volkswagen MIDOCAR Vitan, din Splaiul Unirii 643-673, Bucuresti, unde toti pasionatii motorsport sunt asteptati sa o vizioneze, pana pe 7 iunie.

Volkswagen Race Touareg 2 MIDOCAR Vitan (1)

Race Touareg 2 MIDOCAR Vitan (2)

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2