Lansări Volkswagen în 2016

Tiguan-Copy
0

Lansări Volkswagen în 2016

Anul 2016 va fi unul remarcabil pentru marca Volkswagen. În total, în România vor fi lansate 6 modele noi ale producătorului german pe care MIDOCAR îl reprezintă.

Dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt în septembrie 2015, a doua generație a lui Volkswagen Tiguan va fi lansat în România la jumătatea anului 2016. Mai atletic, mai dinamic și mai elegant, crossoverul compact este cu 6.1 centimetri mai lung decât predecesorul său, iar ampatamentul a fost mărit cu 7.6 centimetri pentru mai mult confort. Noul Volkswagen Tiguan va dispune de cele mai noi motorizări TSI (125 CP; 150 CP; 180 CP; 220 CP) și TDI (115 CP; 150 CP; 190 CP; 240 CP), cât și de sistemul de tracțiune integrală 4MOTION.

Volkswagen Tiguan

La vară, Volkswagen Autovehicule Comerciale va lansa noul pickup Amarok. Autovehiculul utilitar va primi blocuri optice, stopuri, bare față și spate restilizate. La interior, noul Volkswagen Amarok va integra un sistem de infotainment de ultimă generație (compatibil Apple CarPlay și Android Auto), accesorii remodelate și tapițerii noi. Sub capotă ne putem aștepta la aceleași motorizări TDI ca până acum, dar cu o serie de îmbunătățiri în materie de performanțe și consum.

În trimestrul 3, în oferta Volkswagen va intra noul up!. Familia celui mai mic model din gama Volkswagen se va mări în trimestrul 4 odată cu introducerea noului e-up!. Spre sfârșitul anului 2016, Volkswagen va lansa versiunile restilizate ale modelelor Beetle și Beetle Cabrio. Pentru cei care își doresc atât un look inconfundabil, cât și performanţe dinamice care taie respiraţia, noul Beetle va fi disponibil cu motorul 2.0 TSI al hot hatchback-ului Volkswagen Golf GTI.

Vă vom ține la curent în legătură cu disponibilitatea noilor modele pe măsură ce acestea vor ajunge în România.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2