Cum să petreci câteva zile de vacanță, old school style

BSF-logo-header-h100px@2x
0

Cum să petreci câteva zile de vacanță, old school style

Un camping de peste 1000 de bus-uri Volkswagen, concerte, spații destinate activitatilor sportive, zone de shopping pline de tentații pentru colecționari și fani ai mărcii și… PEACE and LOVE! Cam despre asta va fi vorba între 3 și 6 august la Wolfsburg, în Germania, unde se va desfășura Bulli Summer Festival, cel mai mare eveniment dedicat celor 6 generații Volkswagen Transporter.

Organizat în colaborare cu Muzeul Volkswagen din Wolfsburg și Volkswagen Autovehicule Comerciale, Bulli Summer Festival marchează 70 de ani de la prima schiță a legendarului Volkswagen Transporter. Vor fi acolo toate modelele și generațiile de bus-uri, restaurate cu grijă de către pasionați ai mărcii. Vor fi poveștile acestor mașini, rostite frumos și romanțat de către cei care le-au redat încrederea de a se aventura pe șosele. Vor fi oameni din toate colțurile lumii, energizați cu spirit de aventură și dragoste pentru această mașină.

Cele 1000 de bus-uri participante la evenimentul de la Wolfsburg vor campa într-un spațiu special amenajat, în Allerpark, situat în vecinătatea Muzeului Volkswagen. Pe durata celor 4 zile de festival, organizatorii au anunțat accesul liber în muzeu, pentru toți participanții. Așadar, liber la istorie, emoție și tehnologie Volkswagen!

Ultima zi de festival va fi cu totul specială. Convoiul modelelor Volkswagen Transporter va porni din Wolfsburg către următoarea destinație, Hanovra, marcându-se, astfel, momentul în care producția lui Bulli a fost mutată în noua fabrică.

Toate acestea fiind spuse, este clar că nu putem lipsi! Așadar, alături de partenerii și prietenii noștri de la Volkswagen Classic Club, ne vom face bagajele și vom porni încet, dar sigur, către Germania. Ne așteaptă un drum de aproape 2000 km (dus), pe care îi vom parcurge cu un T2 Westfalia, din 1968. La capătul lui, Bulli Summer Festival va însemna 4 zile de vacanță în spiritul retro pe care Bus-ul Volkswagen îl răspândește de aproape 70 de ani.

Așa că… Follow The Bus! Follow Us!

Vom fi de găsit pe Facebook & Instagram MIDOCAR și pe Facebook Volkswagen Classic Club.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2