Noul Passat – Clasa business reinventată

passat-4
0

Noul Passat – Clasa business reinventată

Noul Volkswagen Passat: Eleganță și Sportivitate Redefinite

Într-o lume în continuă schimbare, succesul vine adesea din atenția acordată detaliilor zilnice. Este exact filozofia pe care se bazează noul Volkswagen Passat, un vehicul ce redefinește standardele eleganței și sportivității. Cu un design remarcabil, spațiu generos și tehnologii de avangardă, noul Passat este conceput pentru a impresiona și a oferi un nivel superior de confort.

Design Impresionant și Confort Superior

Noul Passat nu este doar o mașină; este un sanctuar pe roți. De la primul moment în care îți pui centura, te vei simți cufundat într-o lume a eleganței, unde designul sofisticat întâlnește funcționalitatea. Scaunele ergoActive opționale, cu funcție de masaj, îți promit o călătorie relaxantă, în timp ce interiorul spațios și bine gândit subliniază angajamentul Volkswagen pentru inovație și confort.

Tehnologie și Inovație

Inovația stă la baza experienței de condus în noul Passat. Sistemul opțional DCC Pro oferă un control adaptiv al șasiului, ajustându-se rapid la condițiile de drum și la stilul personal de condus, pentru a asigura un nivel maxim de confort și siguranță. Tehnologiile de ultimă oră, precum Digital Cockpit-ul de 10 inch și sistemul de infotainment de 12,9 inch, îmbogățesc fiecare călătorie, oferind acces ușor la informații și divertisment.

Dotări de Top pentru Versiunea „Base”

Volkswagen nu face compromisuri când vine vorba de dotări, iar versiunea „Base” a noului Passat este o dovadă clară în acest sens. Cu un preț de pornire de 33.645€ (inclusiv TVA) pentru motorizarea 1.5 TSI de 150CP DSG, această versiune include:

  • Jante din aliaj de 16″
  • Bare longitudinale pentru plafon
  • Faruri LED
  • Volan îmbrăcat în piele
  • Digital Cockpit de 10″
  • Sistem de infotainment de 12,9″
  • Port USB de 45W
  • Climatronic
  • Sistem Park Pilot pentru parcare față/spate
  • Camera pentru marsarier

Siguranță și Asistență

Siguranța este întotdeauna pe primul loc, iar noul Passat vine echipat cu tehnologii avansate pentru a te proteja pe tine și pe pasagerii tăi. Funcții precum recunoașterea semnelor de circulație, Side Assist high și Front Assist, alături de cutia automată, oferă liniște sufletească și un nivel superior de protecție.

În Concluzie

Noul Volkswagen Passat nu este doar un pas înainte în lumea auto; este o declarație de eleganță, sportivitate și inovație. Indiferent dacă te afli în căutarea unui vehicul pentru călătoriile zilnice sau aventurile de weekend, Passat este conceput pentru a depăși așteptările și a oferi o experiență de condus excepțională. Vizitați un dealer autorizat Volkswagen pentru mai multe detalii și pentru a descoperi cum noul Passat poate transforma fiecare călătorie într-o aventură memorabilă.


Înscrie-te la test drive sau discuta cu unul din consultații MIDOCAR.

Style Selecteazăor

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2